XS
SM
MD
LG

Bajić: Neće nam biti lako

Košarkaši Igokee ovog vikenda dočekuju ekipu FMP-a u 15. kolu ABA lige. Pred izabranicima Dragana Bajića nije lak zadatak. Igraju protiv odlične ekipe a kadrovska situacija i nije najbolja. Od ranije su van terena Tomas i Kariniauskas a sada su tu i nove povrede.

Foto: ABA liga

''Kočić ima problem sa ramenom a Simeunović sa vratom. Oni sigurno neće igrati. Od ostalih igrača ko će biti u timu a ko ne, stvarno ne znam. Neću da ispadnem neozbiljan i da nagađam. Neki igrači su se priključili trenažnom procesu ali je pitanje koliko nam oni mogu pomoći u ovom trenutku'', rekao je Dragan Bajić.

Protivnik Igokee, ekipa FMP-a, igra sjajno i trenutno je četvrta na tabeli.

''FMP pratim još od pripremnog perioda i nije mi iznenađenje da igraju kako igraju. Mnogo cijenim rad kolege Vladimira Jovanovića. Vidi se njegova ruka kada je u pitanju i napad i odbrana. Mlad tim i zna se koje su čije uloge. Neće nam biti lako. Oni se bore za četvrtu poziciju a i nama je jako bitna utakmica jer bi nam pobjeda mnogo značila na putu ka našem cilju, a to je opstanak u ABA ligi.''

Igokea u ovaj meč ulazi u dobrom raspoloženju što se rezultata tiče, jer su vezali dvije pobjede.

''Vratili smo dozu samopouzdanja sa dvije pobjede koje niko nije očekivao. Da smo izgubili te utakmice, ja se ne bih predavao. Rekao sam igračima da nakon ovih pobjeda ne smijemo da poletimo. Ništa nije gotovo i ima još mnogo da se igra'', zaključio je Bajić.

Meč između Igokee i FMP-a na programu je u nedelju od 20h a Igokea će biti jača u ovom meču za Milana Vulića koji je i zvanično novi košarkaš Igokee.