XS
SM
MD
LG

U Inđiji zadovoljni žrebom 1/8 finala Kupa Srbije

Dragan Pilipović, foto: Anđelko Belić, Sportin

Danas je u Kući fudbala izvršen žreb za utakmice osmine finala Kupa Srbije.
 
Fudbalski klub Inđija je za rivala dobio starog poznanika novosadski Proleter. Već dva puta su ove jeseni igrali ovi rivali, jednom prvenstvenu utakmicu, koju su dobili „Slanobarci“ i u suboti iza nas trening meč koji su dobili Inđinčani. Čija će biti „treća sreća“ znaće se posle meča u Inđiji. A taj meč je zakazan za 23.oktobar sa početkom od 14,30 časova.
 
Direktor kluba Dragan Pilipović je bio prisutan na izvlačenju parova i njegove prve impresije su sledeće,
 
"Pre svega zadovoljni smo sa žrebom. Opet ćemo biti domaćini. Rival nam je više nego poznat. Proleter je tim sa kojim možemo da se nadigravamo. U svakom slučaju od ovog meča očekujem da ostvarimo pobedu i da se plasiramo među osam najboljih u ovom takmičenju. Naravno za sve će nam to biti potrebna i publika. Zato je već sada pozivamo da budu uz nas u sredu od 14,30 časova. Ekipi je prijao ovaj mini odmor, pa verujem da ćemo u naredne dve utakmice zabeležiti dobre rezultate". 
 
Parovi 1/8 finala Kupa Srbije: Partizan – Spartak ŽK Mladost Lučani – TSC Vojvodina – Sinđelić (BG) Radnički Niš – Bačka (BP) Teleoptik – Čukarički Inđija – Proleter (NS) Crvena zvezda – Mačva OFK Beograd – Radnik