XS
SM
MD
LG

Biciklizam: Ciklo kros Šampionat Srbije u Šidu 28. januara

Šampionat Srbije u ciklo krosu održaće se 28. januara u Šidu, odlučili su članovi Upravnog odbora BS Srbije na osnovu prispelih ponuda.

Organizator će biti klub Jednota iz Šida, rasadnik mladih biciklista.

- Veoma je važno da klubovi na vreme završe licenciranje takmičara i takmičarki za novu sezonu jer bez licenci neće moći da startuju na Šampionatu Srbije – naglasio je Petar Rokvić generalni sekretar BSS.- Ne treba da čekaju poslednji minut da bi obavili registraciju i licenciranje, pogotovo što se cene nisu menjale u odnosu na prošlu godinu..

Prošle godine na Šampionatu Srbije u ciklo krosu u Novom Sadu na Sunčanom keju, u eliti je slavio Bojan Đurđić iz kragujevačkog Radničkog, Aleksa Marić iz Crvene zvezde bio je najbolji do 23 godine, Jovana Crnogorac (BK Novi Sad) je osvojila titulu za dame u eliti, mlađa kadetkinja BK Novi Sad Milica Rakić je bila najbolja u svojoj konkurenciji, najuspešniji junior bio je Đorđe Stevanović (Železničar MBN Niš). Luka Kotur iz Partizana bio je najuspešniji kadet a u trci mlađih kadeta je slavio Igor Čipkar iz Šida. Zoran Živković (Radnički) bio je najuspešniji masters.