XS
SM
MD
LG

Završen Memorijalni turnir "Peđa Gajić" u futsalu

U znaku Sinda

 

Sind opravdao očekivanja

  Završen je Memorijalni turnir u futsalu „Peđa Gajić“, koji se po drugi put organizuje u Šimanovcima. Golom Marka Pršića, šabački Sind je u finalu pobedio KMF Zemun 1:0. U utakmici za 3. mesto, Mitrović gradnja iz Batajnice bila je bolja odd KMF Palež (Obrenović) 7:4 ( Nikola Rnić 3, Predrag Pejčinović 2, Stefan Krkobabić 1, Knežević 1 – Tadić 2, Obradović i Ilić. Najbolji pojedinci turnira: golman, Aleksa Antonić i igrač, Marko Pršić (oba iz Sinda), dok je Dragan Jurišić (Deč), sa 11 postignutih golova najbolji strelac.

  Lokalna samouprava je u ovog puta u svakom pogledu stala iza memorijalnog turnira.

- Verujemo da su ljubitelji fudbala, odn. futsala uživali proteklih 11 dana – kaže Siniša Đokić, predsednik Sportskog saveza „Razvoj sportova“ – Ovim turnirom osvežili smo sećanje na Peđu. Sve ćemo učiniti da pomognemo kako bi se nareddni turnir podigao na još veći nivo.

  Opšte je poznato da je Andreja Radosavljević „na svojim leđima“ poneo najveći teret u organizaciji.

  - Prvi utisci su fenomenalni – ne krije zadovoljstvo Andreja – Nadamo se da je publika uživala u ovom, svojevrsnom „prazniku fudbala“. Još jednom da se zahvalim sponzorima, bez čije pomoći sve ovo nebi uspelo. Sve ćemo učiniti da sledeći Memorijalni turnir „Peđa Gajić“ bude još masovniji i kvalitetniji, kako bi prikupili još više sredstava za humanitarne svrhe.

  Prva ekipna nagrada je 150.000 dinara, druga 70.000, a treća 30.000 dinara, dok su pojedinačne po 5.000 dinara. Nagrade najboljim wekipama i pšojedincima uručili su: Zoran Vojkić (zamenik predsednika opštine), Siniša Đokić (predsednik Sportskog saveza), Aleksandar Mandić (predsednik Saveta MZ Šimanovci) i u ime organizatora, Mateja Radosavljević.

Nagrađeni pojedinci

Najbolji

Praznik futsala

Sa predstavnicima lokalne samouprave

Sećanje na Peđu

Andreja i Mateja Radosavčjević