XS
SM
MD
LG

Dres Tadića mladom fudbaleru novog superligaša TSC-a Igoru Kudriću

Ponosni roditelji, Goran Kudrić i Petar Tadić, sa trojicom fudbalera Nenadom, Davidom i Igorom

Fudbaleri novog prvaka Subotičke lige Vojvodine iz Bačkog Gradišta na dostojastven način su obeležili izuzetan uspeh. Predsednik PFS Subotica Nenad Nikolić uručio je kapitenu najstarijeg kluba imena Vojvodina Bojanu Bilbiji veliki pehar. Brojniljubitelji fudbala, ne samo iz Bačkog Gradišta, aplauzom su pozdravili taj čin, usledila su čestitanja, fotografisanja sa peharom ekipno, sa navijačima, pojedinačno...

U senci klupskog uspeha protekao je još jedan čin. Peter Tadić, otac našeg internacionalca u Ajaksu iz Amsterdama i reprezentativca Dušana Tadića, uručio je dres svoga sina mladom fudbaleru novog superligaša TSC-a Igoru Kudriću.

- Znam da je dan ranije Igor postao punoletan i smatrao sam da će mu dres mog sina biti poklon po meri, pa sam iskoristio priliku da je u Bačkom Gradištu bila fešta povodom uspeha kluba na čijem je čelu Igorov otac Goran Kudrić, a u klubu igraju njegova starija braća David i Nenad, i uručio sam ga Igoru, rekaonam je Petar Tadić.

Igor nije mogao da sakrije uzbuđenje povodom neočekivano dragog poklona. Ne treba zaboraviti da je matični klub Dušana Tadića TSC, da Igor Kudrić već nekoliko godina svakodnevno putuje iz Bačkog Gradišta na treninge mlađih kategorija istog kluba.

- Imam ogromnu podršku porodice, koja je slobodno mogu da kažem fudbalska, i nije mi bilo teško da iz Bačkog Gradišta svakodnevno putujem za Bečej u Ekonomsku školu, a po podne u Bačku Topolu na treninge. Trud se isplatio. Šef stručnog štaba Zoltan Sabo me je priključio saniorskog sastavu. Zimus sam prošao pripreme, ovog leta ću takođe biti sa starijima i sticati neophodno iskustvo. Dres Dušana Tadića mi je najdraži poklon za punoletstvo i daću sve od sebe da mi fudbalska karijeraide uzlaznom linijom. Prepotentno bi bilo da kažem poput Tadićeve, ali ću se truditi da opravdam drag poklon, iskren je Igor Kudrić.

Koliko je porodica Kudrić fudbalska, potvrđuje činjenica da je tata Goran vrlo ambiciozni predsednik klubau selu, a braća uspešno nose dres Voše. David je defanzivac, a Nenad vrsni strelac i sa 30 golova je prvi „snajperista“ tek završene sezone Subotičke lige.


TSC 1 : 0 Metalac
Javor Matis 1 : 1 Radnički 1923
Inđija 3 : 1 Sinđelić
Zlatibor 1 : 0 Bežanija
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 TSC 37 26 9 2 53
2 Javor Matis 37 23 8 6 46
3 Inđija 37 20 7 10 39
4 Radnički 1923 37 16 11 10 35
5 Metalac 37 15 12 10 33
6 Zlatibor 37 18 3 16 32
7 Bežanija 37 15 5 17 28
8 Sinđelić 37 11 13 13 24