XS
SM
MD
LG

Pilipović - Igrači Inđije na zasluženom odmoru

Dragan Pilipović, foto: Anđelko Belić, Sportin

Posle velikog uspreha i plasmana u Super ligu Srbije praktično iz drugog plana, zeleno beli tim je sada na kratakom odmoru.

Nije bilo puno vremena za slavlje igračima i stručnom štabu FK Inđija. Dan posle sada već istorijske utakmice su imali zajednički ručak sa najužim rukovodstvom kluba. Bez mnogo pompe i prisustva medija od igrača se oprostio predsednik Upravnog odbora, Zdravko Mrđa i direktor Dragan Pilipović. Upravo je Pilipović dao i kratak osvrt na taj događaj,

"Sa igračima smo imali okupljanje gde smo se prijateljski rastali na kratak period i želim im da uživaju u velikom trijumfu i kratkom odmoru. Za vreme ručka smo i razgovarali o utiscima, ali i o nacrtima plana rada i očekivanjima za novo društvo. Svi igrači su isplaćeni do poslednjeg dinara, bar što se tiče redovne plate i premija koje su više nego zaslužili".

Za igrače predstoji taj odmor, ali za administrativni deo kluba nema odmora. Šta su naredni potezi ?

"Još malo ćemo uživati u slavlju, a to ćemo obeležiti sa velikom proslavom koju planiramo tokom naredne nedelje u poznatom inđijskom Restoranu. Naravno i pre toga ćemo razgovarati sa potencijalnim pojačanjima po oprobanom receptu koji nam je dao naš trofejni šef stručnog štaba Srđan Blagojević".

Taj podatak će sigurno obradovati zeleno bele fanove. Koji su to potezi ?

"Nećemo ovog puta o imenima. Biće tu igrača sa superligaškim i internacioinalnim iskustvom.Takođe sve ćemo uraditi da vratimo naše igrače koji su sada u inostranstvu. Jedino je sigurno da ćemo pojačanja tražiti na gotovo svim pozicijama kako ovog puta nebi igrali samo epizodnu ulogu u eliti".

Malo pre smo pominjali i kratak odmor fudbalera. Kada se očekuje da će pripreme igrača i početi ?

"U ovom trenutku govorimo o 10. ili 15.junu. Zna se da će prvenstvo po nas početi nikada ranije. Ali na taj pritisak ćemo sigurno adekvatno odreagovati. I da nastavim, igrači i stručni štab će ići i na pripreme, a trudićemo se da to bude pod znacima navoda u hladnijim krajevima".

Inđija spada u kratak red klubova koji nemaju postavljene reflektore koji su jedan od uslova da se utakmice igraju na Gradskom stadionu u Inđiji. Šta se to preduzima ?

"Imamo dogovor sa FS Srbije i Opštinom Inđija da se do kraja ove godine i to pitanje reši. Sigurno ćemo igrati pred svojom publikom, a u drugom delu takmičenja i pod reflektorima. U ovom trenutku već pripremamo, umivamo stadion kako bi bio potpuno spremanu za prvu prvenstvenu utakmicu u Super ligi Srbije".