XS
SM
MD
LG

Zeleno beli superligaši !!!

Utakmica je krenula u očekivanom tempu i pritisku domaćina. U četvrtom minutu i prve čarke posle prekršaja Bađija oko sredine terena. Tom prilikom u prekidu jedan igrač domaćina udara Bjeličića, ali sudija opominje usmeno samo Bađija. U nastavku je Dinamo i dalje pritiskao odbranu gosta, a u 37.minutu su bili najbliži vođstvu. U odličnoj prilici je bio kapiten domaćina Stevanović, ali je njegov šut iskosa sa leve strane napada uspeo da zaustavi golman Preković.

Dinamo dolazi u vođstvo u 43.minutu. Duga lopta od golmana Lakića ka napadaču domaćina Dimitrovu, Veličković loše procenjuje let lopte, Dimitrovu pada na glavu koji lako lobuje istrčalog Prekovića. Mat u dva poteza. 1: 0.

Do kraja prvog dela igre nije bilo novih prilika za gol, ali je zato bilo noivih incidenata kada su domaći igrači nasrnuli po ko zna koji put na Bađi Badaru. Od svega samo karton za Badaru i rezervnog igrača Dinama.

Drugo poluvreme počinje u očekivanom ritmu. Ipak i pored nekoliko prekida Dinamo nije imao priliku za gol. Inđija prva preti u 51'. Andrejić iskosa sa leve strane šutira, ali daleko od prve i bliže stative golmana Lakića. Minut, dva kasnije i prva izmena na utakmici. Zbog povrede Bađija menja Ognjen Damnjanović. U 57' prikika za domaćina iz slobodnog udarca sa oko 20.metara po sredini gola gosta. Đurišić šutira kraj stative Prekovića.

64' penal za Dinamo. Posle slobodnog udarca tek u igru ušli Karapandžić pada u kaznenom prostoru i sudija procenjuje da je to penal. Siguran sa bele tačke je bio Dimitrov, 2: 0.

U 69' dobra akcija gosta. Lopta stiže do Bjeličića koji loptu šalje ka Bastajiću, kojeg u fazi šuta dobro blokiraju igrači domaćina. Nova prilika za gosta u 73'. Slobodan udarac je iznudio Andrejić, koji je i izveo taj šut sa oko 18.metara, visoko i nekontrolisano preko gola.  U 85' kolosalna šansa za Inđiju. Ilić je pronašao Bastajića, koji lobuje istrčalog golmana, ali se lopta odbija od busena i odlazi preko prečke praznog gola.

Do kraja meča više nije bilo prilika za gol, pa je Inđija po drugi put postala superligaš.

Vranje. Stadion Yumka, gledalaca oko 4.000. Sudija: Dragan Čolović, pomoćnici: Srđan Minić i Marko Dimitrijević, četvrti sudija: Milan Ilić. Delegat: Časlav Lukić. Strelac: Dimitrov 43', 64' (penal) - Dinamo. Žuti kartoni: Đurišić 18', Ožegović 23', Antić 45+4', Karapandžić 70', Pavišić 75' - Dinamo, Vidić 15', Bjeličić 44', Bađi 45+4', Anđelković 45+4', Dimitrijević 59', Preković 89' - Inđija.

Dinamo: Lakić, Onimisi, Nikola Stevanović (Karapandžić 63'), Đurišić, Dimitrov, Jovanović (Antić 84'), Gašić, Ožegović, Mlađan Stevanović, Pavišić, Popović.

Inđija: Preković, Veličković, Dimitrijević (Vraštanović 81), Bjeličić, Dimitrov (Bastajić 67'), Ilić, Andrejić, Anđelković, Rogač, Bađi (Damnjanović 53'), Vidić.