XS
SM
MD
LG

Podrška Noletu u Melburnu bio i vrnjčanin Saša Burmaz

 

-Prema rečima Gorana Karavesovića iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja,zastava Srbije sa natpisom Vrnjačka Banja bila je podrška Novaku Đokoviću u Melburnu. Naime Vrnjčanin Saša Burmaz, bio je jedan od brojnih navijača Srbije koji su bili uz Noleta u njegovom pohodu na sedmu titulu prestižnog turnira.

  -Za vreme boravka u Australiji, bio sam gost mojih rođaka koji žive u Sidneju, a sa početkom Australijan opena krenuo sam put Melburna. Svim srcem sam bio uz Novaka i ostale naše igrače, i davao sam ih gromoglasnu podršku sa tribina.U nekim trenucima emocije su bile toliko jake da su organizatori morali da me utišavaju. Čast mi je što sam bio sa zastavom Srbije i natpisom moje Vrnjačke Banje uslikan za mnoge svetske medije, i da sam čak i desetak sekundi bio uslikan i za Eurosport u meču protiv Krugera iz SAD-a Prisustvovao sam i treningu gde sam video da Novak grize kao da je finale grand slema ( proklizava i udara loptice svom snagom ). Slikao sam se sa verenicom Rafaela Nadala, Ćiskom koja pleni lepotom i poručio sam joj da se vidimo u finalu“....navodi Saša.

  -Hvala Saši na reklami Vrnjačke Banje, a mi ćemo u narednom periodu odštampati srpske zastave i majice sa natpisom Vrnjačke Banje, i deliti svima onima koji iz našeg mesta krenu na velika sportska takmičenja. Velika je stvar kada pored države u kojoj živite promovišete i svoje mesto“....kaže Goran Karavesović iz  Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

 

vrnjčanin SašA Burmaz bio Noletova podrška u Australiji