XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Drugovac - Proleter Vranovo 3:4

U nastavku priprema fudbaleri Drugovca imali su najtežu proveru i zabeležili sasvim zasluženi poraz. Gostujuća ekipa nekoliko poslednjih godina gubi baraž utakmice za ulazak u Podunavsku okružnu ligu i ove godine su se odlučili da posle ekipe sastavljene od fudbalskih veterana ekipu pojačaju mladim igračima, od kojih su neki igrali u višim rangovima a neki dosli iz omladinaca Smedereva.

Gosti su na poluvremenu zasluženo vodili sa 2:0 iako je Mladen Karić imao lepu priliku ali je šutiro sa igračem na ledijma i nije uspeo da savlada golmana gostiju. Prvi gol za goste delo je bivšeg igraca Drugovca Nemanje Djordjevića, šutirao je sa nekih 16-ak metara neodbranjivo pogodio pored leve stative golmana Živkovića. Strelac za goste bio je i Drugovčanin Saša Đuričić koji fudbalsku sreću ove polusezone traži u Vranovu. Domaći su se borili kao lavovi u drugom poluvremenu i zahvaljujući velikoj želji i borbenosti cele ekipe uspeli da smanje rezultat i ublaže poraz. Posle nekoliko propušetnih prilika konačno je mrežu zatresao Miloš Pavlović Žuća a treći pogodak za domaće delo je najiskusnijeg Radoslava Markovića popularnog Šukera.

Pohvale za igru i veliku borbenost pogotovu u drugom delu idu i na račun Milana Mirkovića koji polako počinje da opravdava očekivanja i koji bi u budućnosti trebao da bude vođa ovog mladog tima. Gosti su se opustili pri kraju utakmice u kojoj obojici trenera rezultat nije bio u prvom planu već uigravanje ekipa i isprobavanje igrača na različitim pozicijama.