XS
SM
MD
LG

Prijateljska Utakmica: OFK Niš - FK Palilulac 2:1

Mlada ekipa OFK Niš-a je imala svoj prvi kontrolni meč posle desetak dana napornog treniranja, momci su u prvom svom meču pokazali dobru igru u kojoj su  imali loptu u nogama i pretili protivniku tokom celog meča. OFK Niš je došao do gola već na startu meča posle centaršuta Milanovica i loptu u mrežu sproveo je Aleksandar Rašić, sudija Milić Petar pokazuje prema centru, ali ne da bi priznao gol, već da je to bio faul u napadu.

Sledećih 10-ak minuta nastaje zatišje u igri, i sasvim neočekivano gosti dolaze u prednost posle loše reakcije zadnje linije. Inicijativa domaće ekipe se nastavlja , prodori Aleksandra Vasilova su pravili velike probleme gostujućoj odbrani, ali jedan je bio koban po najboljeg napadača OFK Niš-a prlikom kojeg se povredio i napustio teren. Umesto njega na teren je usao  Stefan Živković. Nakon toga OFK Niš dolazi do izjednačenja 10-ak minuta pred odmor golom Uroša Dušanića. Vredno pomena u prvom poluvremenu je sjajan udarac Alekse Jakovljevića iz slobodnog udarca sa 25 metra kada je pogodio sami gornji levi ugao ali se lopta od prečke odbija u gol aut.

Drugo poluvreme poslužilo je trenerima obe ekipe da isprobaju rezervne igrače od kojih su se bolje snašli domaći, i u 70. minutu posle odlične akcije ubacivanja iz drugog plana, Aleksandar Rašić stavlja tačku na ovaj mec. FK Palilulac Nis koji se od ove godine nalazi u višem rangu takmičenja (Niška Zona) je pokazao mnogo manje od svog gradskog rivala koji ga je nadigrao i zasluženo pobedio. Igrom svojih pulena, da su naporni treninzi i početak trenažnog procesa ekipe urodili plodom izjavio je sa osmehom na licu trener domaćih Predrag Djordjevic.