XS
SM
MD
LG

Oko 400 devojčica i dečaka na mini rukometu u Gornjem Milanovcu

U sportskoj hali "Breza" u Gornjem Milanovcu prošlog vikenda nastavljeno je takmičenje u okviru „Mini lige“ koje organizuje Takmičarska Komisija Rukometnog Saveza Zapadne Srbije pod budnim okom koordinatora SSS-a za mini rukomet Miroslava Kolaka.

Domaćini ,ovog (četvrtog) , kruga takmičenja i tehnički organizatori bili su ŽRK „Metalac AD“ i SC „Breza“ iz Gornjeg Milanovca , a 30 utakmica u konkurenciji devojčica i dečaka odigralo je oko 400 rukometašica i rukometaša iz gradova i opština Zapadne i dela centralne Srbije.

Nastupala su deca rođena 2004-e godine i mlađa , raspoređeni u 12 ženskih 10 muških ekipa a svim ekipama Rukometni savez Srbije obezbedio je po dve lopte kao simboličan poklon za naredne utakmice.

 

VIŠE OD 400 DEVOJČICA I DEČAKA NA MINI RUKOMETU

Rukometašice ŽRK „Izvor Bukovička Banja“ koje su predvodili treneri Marija Kuharović i Živomir Radosavljević zabeležili su 100 % učinak i u tri utakmice ostvarili sve tri ubedljive pobede.

Najpre su mlade aranđelovčanke savladale ekipu Udarnika 12:2 , zatim je „palo“ Smedervo sa 13:6 i u poslednjem meču savladana je ekipa domaćina , Metalac AD rezultatom 16:6.

Za ekipu Izvora Bukovičke Banje nastupile su: Sofija Nestorović , Julija Todorović , Nađa Milić , Tea Hovorka , Katarina Jovanović , Ivana Armuš , Đurđina Radojičić , Isidora Dragović , Sofija Mirković , Anđelina Aranđelović , Anja Jovetić , Anđela Kuzmanović , Vladana Mitrović , Jasna Ašić , Irena Nikitović i Milena Jeremić.

Prema postojećem planu , do sada je odigrano 4 ovakva turnira , u:Smederevskoj Palanci , Smederevu , Aranđelovcu i ovaj , posledni u nizu u Gornjem Milanovcu. Ostalo je da ekipe odigraju još 3 ovakva turnira posle kojih će biti poznat i konačan plasman učesnika , a prvi naredni trebalo bi da se održi u Kraljevu 03. aprila , na kome će domaćin biti ekipa Metalca.

RUKOMETNA MLADOST U SPORTSKOJ HALI "BREZA" U GORNJEM MILANOVCU

Deo teksta i fotografija preuzeti sa sa linka u nastavku ovog teksta gde možete pogledati izveštaj sa ovog takmičenja koji su pripremili iz Sportskog Centra „Breza“ iz Gornjeg Milanovca...

http://sportskahalabreza.com/vesti/vesti-rukomet/vest0164