XS
SM
MD
LG

Izlet za najmlađe sa planinarima PD “Bukulja” na Rudnik u subotu 27.10.2018.

Planinarsko društvo Bukulja organizuje u subotu 27.10.2018.godine akciju za decu , po programu akcija iz kalendara aktivnosti za 2018-u godinu.

Iz udruženja pozivaju sve školske ustanove iz Aranđelovca koje su zainteresovane za ovu akciju da se jave na vreme kako bi blagovremeno bio urađen detaljan plan sprovođenja predviđenih aktivnosti.

Planinarsko društvo "Bukulja" iz Aranđelovca

Na ovoj akciju mogu učestvovati deca svih uzrasta, roditelji, nastavnici i planinari.

Planom je predviđen odlazak na Rudnik na lokaciju Srpski Holywood , na laganu šetnju stazom dugom oko 6 kilometara. Prema informacijama iz PD Bukulja staza nije zahtevna a preporuka roditeljima je da deca sa sobom ponesu: male rančiće, vodu, sendviče i slatkiše. Što se oblačenja tiče iz PD Bukulja savetuju garderobu u skladu sa vremenskim uslovima, a kao obavezna preporuka je da sa sobom deca , rezervnu majicu.

Detalj sa planine Rudnik

Okupljanje dece organizovano je u subotu na parkingu iza Opštine u terminu od 8:30 do 09:00 sati. Polazak je planiran oko 9:00 sati , a zbog jako velikog broja zainteresovanih iz PD Bukulja mole sve nastavnike iz škola da blagovremeno izvrše prijave broja dece koju vode najkasnije , do večeras kako bi bio organizovali prevoz do Rudnika i nazad.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem broja telefona: 0605825077-Anka.

Za sada su svoje učešće najavili učenici i nastavnici: OŠ Svetolik Ranković , OŠ Miloš Obrenović , OŠ Sveti Sava i OŠ Dušan Radonjić iz Banje.

Prema vremensoj prognozi za naredni vikend ,vremenski uslovi će biti dobri , tako da se očekuje zajednički uživanje u prirodi i jesenjim bojama ove lepe planine.

Očekivani povratak u Aranđelovac je oko 17:00 sati.

Rudnik , planina koja dominira Šumadijom