XS
SM
MD
LG

Gradski oci pogurali "bele"!

Malo je nedostajalo pa da kraljevački srpskoligaš napusti takmičenje. Rukovodstvo se povuklo a igrači prekinuli sa radom. Činilo se da nema rešenja da se prebrodi kriza. Ali razgovori su čudo. Otuda i lepe vesti koje su juče stigle iz tabora fudbalskog kluba Sloga čije je rukovodstvo pre pet da podnelo usmenu kolektivnu ostavku. Ovaj potez naišao je na veliko interesovanje ali i brigu najpre fudbalera, potom navijača ali i što je veoma bitno, čelnika grada Kraljeva. Epilog svega bio je sastanak ljudi iz kluba sa čelnicima grada.

- Bili su prisutni na sastanu gradonačelnik Tomislav Ilić i predsednik opštinskog SPS Dragan Vulić. Imali smo korektan razgovor koji se kasnije pretvorio i u dogovor. Naime, kako su obećali, za koji dan će se fudbalskom klubu prebaciti potrebna sredstva potrebna za normalan rad i tako će se rešiti veliki deo problema koji tište Slogu. U svemo su nas podržali i počeleli uspešan rad - preneo je utiske sa brifinga Predrag Petronijević, predsednik FK Sloga i pregovarač u ime kluba.

Sada će, svakako, biti lakše za dalje bitisanje kluba kraj Železničke stanice. To se između, ostalog odnosi, i na dovođenje planiranih pojačanja odnosno registraciju fudbalera sa kojima bi Sloga, uz postojeći igrački kadar u ovoj sezoni obezbedila opstanak u Srpkskoj ligi.

- To je u prvom planu. U realizaciuju plana B, juriš na Prvu ligu, krenućemo u narednoj sezoni - optimista je čelni čovek Sloge.

Dogovor vratio mir u Slogu foto: Stole