XS
SM
MD
LG

Izbori - Ivan Petrović predsednik FS grada Kraljeva

Najzad je izabran predsednik Fudbalskog saveza grada Kraljeva. To je Ivan Petrović, nekadašnji fudbaler OFK Beograda kasnije uspešan internacionalac a sada vlasnik prestižnog balona u Kovačima, predgrađu Kraljeva. On je, inače, i sponzor svog fudbalskog kluba "Apolon" kao i mesnog gradskog ligaša Radničkog.

- Drago mi je da smo ovaj izbor okončali u mirnoj atmosferi i na način koji je predviđen pravilnikom. Nadam se da ćemo dobro sarađivati i uzajamno se poštovati. Obećavam da ću časno raditi svoj posao naravno uz vašu veliku pomoć - bio je precizan Ivan Petrović.

Treba podsetiti da je prva Skupština od pre deset dana poništena od strane odbora za praćenje izbora u FS regiona zapadne Srbije. Pre sastanka Ljubiša Vujović, koji je tada bio izglasan rekao je da povlači svoju kandidaturu za predsednika.

- Posle trećeg kandidata koji je konkurisao za mesto predsednika i ja se povlačim iz izborne trke. Uvideo sam da neću imati većinu kao prošli put jer su u međuvremenu moji glasači prešli na drugu stranu - rekao je Vujović.

Na kraju doneta je jednoglasna odluka.

NOVA VLADA

Novi predsednik Ivan Petrović saopštio je i sastav Izvršnog odbora FSG Kraljeva sa kojim će kojim će sarađivati u naredniom četvorogodišnjem periodu: Aleksandar Radičević, Zoran Rakonjac, Darko Bogdanović, Branko Vukićević, Goran Zečević, Radovan Vuković, Milomir Tošović, Nebojša Ilić, Srđan Saveljić, Nikola Janjić.

 

Ivan Petrović

Delegati su bili jednoglasni foto: Stole