XS
SM
MD
LG

Mali fudbal - Pobednice osnovke iz Studenice

Učenice Osnovne škole “Stefan Nemanja” iz Studenice pobednice su Opštinskog takmičenja u malom fudbalu koje je održano na terenu Osnovne škole “Sveti Sava” u Ribnici. Ovo je treći uzastopni trijumf devojčica iz osnovne škole koja se nalazi neposredno pored srednjevekovnog manastira Studenica. Ovu talentovanu ekipu već nekoliko godina uspešno predvodi Srećko Đoković, profesor fizičkog vaspitanja u ovoj školi.

- Na ovogodišnjem takmičenju učestvovalo je četrnaest osnovnih škola iz Kraljeva. Naša ekipa je i ovoga puta potvrdila ulogu favorita i po treći put uzastopno pripao nam je pobednički pehar - kaže Đoković.

Svoju nadmoć i dominaciju, studeničke devojčice su iskazale savladavši sve svoje protivnice ubedljivim rezultatima:

- Imalim smo pritom zaista odličan skor: četrnaest datih i samo jedan primljen gol. Učesnici ovog turnira i svi oni koji su pratili takmičenje nisu krili oduševljenje zbog disciplinovane, efikasne i dobro organizovane igre naše ekipe.

I zaista devojčice iz sudeničkog kraja pobrale su sve simpatije onih koji su imali priliku da uživaju na njihovim mečevima gde su iz utakmice u utakmicu potvrđivale svoj kvalitet. Uostalom kao ranijih godina kada su vodile glavnu reč na prvenstvima škola na nivou opštine Kraljevo ali i u čitavom Raškom okrugu.

Za ekipu OŠ "Stefan Nemanja" igrale su: Milica Šekler, Jovana Vujović, Aleksandra Božić (osmi razred), Vida Miljković, Nikoleta Milošević, Andrea Radaković, Anastasija Aleksić, Jovana Božić, Bojana Vujović (sedmi razred) i Jovana Marinković (šesti razred).

 

Sestrinim stopama

Sestra Milice Šekler, Marija, standardni je prvotimac novoformiranog kraljevačkog ženskog FK Sloga 036 koji je takmiči u Drugoj ligi Srbije.

 

Pobednice turnira sa trenerom Djokovićem