XS
SM
MD
LG

Biciklizam: Kvartet juri treće pobede

Antonija Cverdelj, Milan Tomin, Aleks Cverdelj (svi OŠ „ Đura Daničić“) i Stefan Galović (OŠ „Jovan Dučić“), trijumfovali su u prve dve, od tri, trke „Školske lige Novog Sada“ u biciklizmu na stazi u parku kod železničke stanice i u subotu 10. aprila juriće i treću pobedu!
- U prve dve trke startovalo je po stotinak dečaka i devojčica. U trećoj, očekujemo još bolji odziv, jer će se računati i za Prvenstvo Novog Sada za đake, koje je i kvalifikaciono za Šampionat Srbije u biciklizmu za školarce – kaže Nemanja Vajs predsednik organizatora lige Biciklističkog kluba Novi Sad, kome su pomogli „Parking servis“, „Planet bajk“, Mesna zajednica „Omladinski pokret“ i mnogi prijtelji biciklističkog sporta.

Među pokroviteljima ovog takmičenja je i Biciklistički savez Srbije koji će biti i organizator Školskog prvenstva Srbije! U poslednjoj trci, svi pobednici dobiće bicikle, a ova nagrada namenjene je i školi koja u sve tri trke bude dovela najviše đaka.
Stefan Galović i Antonija Cverdelj su pobedila u trkama petih i šestih razreda dok su Aleks Cverdelj i  Milan Tomin bili najbrži i takmičenju dečaka i devojčica iz sedmih i osmih razreda.
Okupljanje učesnika je u 10,30 da bi preuzeli startne brojeve, a prva trka je od 11 časova.