XS
SM
MD
LG

Rukomet: Sa Izraelom za konačnu evropsku vizu

Reprezentativci Srbije imali su sinoć poslednji trening pred utakmicu poslednjeg kola u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo. Raspoloženje u ekipi je na viskom nivou i osetna je optimistička amosgera kojom zrače i igrači i stručno tukovodstvo.

- Želimo da odigramo jednu dobru utakmicu jer je posle meča u Baru atmosfera još bolja. Svi se zato nadamo pobedi i daćemo sve od sebe da se u što boljem svetlu prikažemo kraljevačkoj publici. Ljubitelje sporta ovom prilikom pozivam da dođu u što većem broju i da se na kraju zajedno radujemo - kaže kapiten tima Momir Ilić.

Uigravanje jedne od akcija

Slično razmišlja i Nenad Vučković koji je po prvi put u Kraljevu ali je atmosferu veđ podobro doživeo.

- Da, nisam bio ovde ali sam pomno pratio teniski meč Srbija - Hrvatska. Ovo je neverovatan sportski objekat pa s toga očekujem i ovom prilikom veliku podršku navijača. Mi smo posle uspeha u Crnoj Gori puni samopouzdanja i očekujem pobedu. Izraelci su jako borbeni, jedna solidna reprezentacija, ne treba ih podceniti jer bi tako imali problema.

Golman Ivezić i selektor Perić

Selektor Dejan Perić je na pravi način skockao ekipu koja je u pojedinim momentima bila na udaru "dušebrižnika". Momci i on razuverili su sve da je ovaj sastav zapravo dobitna kombinacija.

- Nalazimo se na samom kraju ovih kvalifikacija ali i na završetku sezone za igrače kako u reprezentaciji tako i u klubovima u kojima igraju. Ova poslednja utakmica treba da bude i naše konačno ostvarenje svih planova zacrtanih pre početka ovih kvalifikacija. Na prvom mestu je, naravno, plasman na Evropsko prvenstvo. Puno je utakmica iza nas i nadam se daćemo i u ovom susretu dati sve od sebe kako bi nastavili kontinuitet igranja na velikim takmičenjiva - obećava Perić.

Mladi rukometaši na treningu

Utakmica Srbija - Izrael igra se sutra u novoj hali sportova u Kraljevu i počinje u 18.30 časova.

PUBLIKA OSMI IGRAČ

- Nadam se da ćemo publiku animirati na pravi način, da nas podrže i da na kraju budu ponosni na nas jer ovi momci na svakom meču daju sve od sebe. Tako će verujte biti i ovoga puta - obećava selektor Dejan Perić.

KLINCI UZ IDOLE

Na treningu pedesetak talentovanih mališana rukometnog kluba Sloga. Sa svojim trenerima došli su da na licu mesta vide svoje idole. To je i najava da će hala sutra biti ispunjena do poslednjeg mesta.