XS
SM
MD
LG

Odbojka: Vojvodina pobednik kadetskog polufinala u Kraljevu

U Mataruškoj Banji odigrano je polufinale kadetskog prvenstva Srbije u odbojci. Pored domaćina OK Tehničar, učestvovale su ekipe novosadske Vojvodine, Borca iz Paraćina i ekipa AS iz Beograda. Bila je to jedna od četiri grupe koje su davale pobednika odnosno budućeg učesnika finala prvenstva u konkurenciji kadeta. Pobednik ovog polufinala je ekipa Vojvodine koja je u dvodnevnom nadmetanju savladala sve svoje rivale.

OK Vojvodina pobednik turnira

Rezultati: As - Borac 3:0, Tehničar - Vojvodina 0:3, As - Tehničar 0:3, Borac - Vojvodina 0:3, Tehničar - Borac 3:2, Vojvodina - As 3:0.

Za najboljeg igrača proglašen je Miran Kujundžić (OK Vojvodina).

- Čestitam mojim momcima koji su se svojski trudili da prikažu sve svoje igračke kvalitete sa ekipama koje su takođe prikazale solidnu igru. Nemamo vremena da se radujemo jer nas već sutra očekuje polufinalni turnir u Ljigu gde će iz ove ekipe nastupiti četiri igrača - rekao je trener Vojvodine Siniša Gavrančić.

 

Sa meča Tehničar - Borac foto: Stole

Zadovoljni su i domaćini turnira.

- Mi smo zaista ostvarili veliki ospeh najpre zbog plasmana u polufinale a zatim što smo se izborili da na se na kraju nađemo među osam najboljih ekipa u Srbiji - kaže Aleksandar Daišević, trener Tehničara koji se nalazio na čelu ekipe koja je organizovala ovo takmičenje.

Ovo nadmetanje organizovano je u sportskoj hali Okanik u Mataruškoj Banji koja je do sada bila poprište takmičenjima u gotovo svim sportovima. Ovoga puta prikazana je kvalitetna igra koja je oduševila preko stotinak ljubitelja odbojke koliko je u dva dana pratilo ovo polufinale.