XS
SM
MD
LG

Pred utakmicu Donji Srem - Borac

 

Rivalu svako poštovanje - nama bodovi

 

   Fudbalska javnost (i ne samo ona) iz Pećinaca i šire okoline s velikim nestrpljenjem očekuje prvu prolećnu utakmicu Donjeg Srema na Katpouint Areni.Mnogo je razloga zbog kojih će, nema sumnje, tribine biti ispunjene.

   - U klubu i oko njega, pred utakmicu s Borcem, sve je super - kaže Đorđe Vukobrat, povratnik u Donji Srem, koji je jedno vreme bio na „privremenom radu“ u Omanu - Spremali smo se za koliko su nam uslovi dozvoljavali. Vrlo dobro znamo šta nas očekuje. Igramo protiv bivšeg trenera Bogića Bogićevića, koji mi je bio četiri godine trener, ali i doskorašnjih saigrača Krunića i Zeca. Ja sam u prilici da ću igrati protiv još jednog saigrača, ali iz vremena dok sam bio u Big Bulu - levog beka Josovića. Zanimljivo je da nam je tada Bogi bio trener. Svesni smo da ćemo ispred sebe imati vrlo neugodnog protivnika, koje će predvoditi iskusan strućnjak. Svakako će biti teška utakmica, pa neka pobedi.

   Za razliku od navijača, među fudbalerima Donjeg Srema ne oseća se prevelik pritisak i „pobeda pod moranje“.

   - Šef Zagorčić nam je skrenuo pažnju da se ne opterećujemo - nastavlja Vukobrat - Svaki bod je preko potreban, ali, prvenstvo se ne odlučuje baš na ovoj utakmici. Sezona je duga. U svakom slučaju Borcu i treneru Bogiću Bogićeviću svako poštovanje, ali nama bodovi.