XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Donji Srem - Dolina

 

Donji Srem - Dolina 1:1 (0:0)

Šta reći posle utakmice starih sportskih prijatelja, koja bi za pećinačkog superligaša trebalo biti „generalka“ pred nastavak prvenstva? Neosporno je da se u Turskoj dobro radilo, i da se dolaskom Mijića dobili na brzini. Protiv Doline, dugogodišnjeg sportskog prijatelja, stvoreno je više izglednih prilika. Na žalost, lopta je samo jednom bila u golu Putinjakovića i to u 48. minutu posle dobro odmerenog šuta Sindjića sa oko 18 metara. Nekoliko minuta kasnije vidjena je najlepša akcija na utakmici, koju je započeo Mijić, nastavio Lukić, a nije uspeo da „materijalizuje“ Damnjanović. Gosti su poravnali rezultat na sličan način na koji su primili gol: u 67. minutu Jovanović je prihvatio loptu na 25 metara od gola domaćina. Usledio je odličan volej, nakon čega je lopta ispred Belića nezgodno odskočila i završila u mreži. Do kraja utakmice mogao je Donji Srem nešto više uraditi, jer su Marčeta i Belić bili u izglednim prilikama.

Strelci: 1:0 Sindjić u 48, 1:1 Jovanović u 67. minutu. Pećinci: Sportski centar „Suvača“. Gledalaca: 250. Sudija: Branislav Pantović (Ruma).

DONJI SREM: Belić, Božović, Nikitović, Lakić Pešić, Kuzmanović, Bukorac, Zec, Lukić, Damnjanović, Košutić, Mijić. Igrali su još: Lakićević, Sindjić, Veselinović, Janković, Govedarica, Marčeta i Čordašić.

PADINA: Pustinjaković, Baštovanov, Memović, Kostić, Čižik, Dobrić, Vejinović, Kovačević, Cvetković, Advigov, Milivojev. Igrali su još: Jevtić, Mirosavljev, Marković, Matić, Djušić, Jovanović, Spasovcski, Karadžić i Momić.