XS
SM
MD
LG

Pijateljska utakmica: Inđija – Banat 0:0

Bila je ovo jedna od utakmica u kojima treneri traže odgovarajuću formulu za uspešan start u prvenstvu. Očigledno da naporni treninzi posvećeni sticanju fizičke kondicije još uvek imaju dubokog traga na svežinu igrača i koncentraciju u završnici napada. Oba trenera izvela su na teren sve rasploložive snage u nameri da se uvere u trenutne mogućnosti igrača. Iskazano je dosta htenja, zalaganja, borbenosti i požrtvovanja. Nedostajalo je koncentracije u završnici pa je utakmica završena najnepopularnijim rezultatom. Zrenjaninci su bili konkretniji u prvom delu kada su stvorili nekoliko prilika koje nisu iskorišćene. U drugom delu Inđija je diktirala tempo. Agilnijom igrom preneli su fudbaleri prvoligaša težište događanja pred gol Banata. Najizgledniju priliku za Inđijce imao je u 87.minutu Ivković kada je iskosa sa desne strane rezantnim udarcem pogodio spoljni deo mreže.

Stara Pazova - Igralište Kuće fudbala, gledalaca 50. Sudija: Dragan Surla (Inđija).

INĐIJA: Stanivuković, Knežević, Stanković, Jović, Simonović, Kovačević, Bosančić, Krstić, Basrak, Vuković, Lemajić. Igrali su još: Matović, Dunjić, Vujasin, Milovanović, Onjilo, Varga, Bjelić, Mojović, Ivković, Čonka, Tamburu.

BANAT: Đurić, Višković, Bogdanović, Stupar, Stanković, Radišić, Rigo, Milosavljev, Rikanović, Spahić, Opančina. Igrali su još: Etveš, Janjanin, Anović, Trkulja, Tasić, Cavrić, Ratković, Grbić, Krstinić, Šarenac, Kozić, Ivančević.