XS
SM
MD
LG

Stoni tenis: Vukelić odlazi u Katar

Trener Banata i selektor reprezentacije Srbije, Boris Vukelić, odlazi 15. januara u Katar, gde će preuzeti ulogu selektora muške reprezentacije ove arapske zemlje.

Majstorovic i Vukelic

Oproštaj: Predsednik Banata Dmitar Majstorović uručuje poklon Borisu Vukeliću

- Proveo sam predivne dve i po  godine u Zrenjaninu. Odluka da preuzmem Banat bila je jedna od mojih najboljih odluka i uvek ću biti uz ovaj klub, ma gde bio – istakao je Vukelić. – Lepo sam primljen u gradu na Begeju. Zahvaljujem se svim članovima kluba, a posebno predsedniku Banata Dmitru Majstoroviću i njegovoj porodici.

Na tradicionalnom druženju koje sponzor Banata, menjačnica “Spin”, organizuje svakog decembra, Vukeliću je uručen prigodan poklon – umetnička slika.
stonoteniseri Banata

Za uspomenu: Prvotimci Banata sa trenerom Vukelićem

- Zahvaljujem se na saradnji treneru Vukeliću i želim mu da ima uspeha u Kataru, koliko je imao u Zrenjaninu. Siguran sam da će šeici biti zadovoljni – uz osmeh je rako Ilija Majstorović, prvotimac Banata.

Boris Vukelić je sa Banatom osvojio dve titule. Sa zrenjaninskom ekipom je i dva puta nastupio u Ligi šampiona. Pored toga osvojeno je i niz medalja na pojedinačnim takmičenjima, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Na klupu Banata će umesto Vukelića sesti Vladimir Marić.