XS
SM
MD
LG

Najava prvog turnira Kvalitetne lige SSKCR u Kruševcu

Foto: STK Napad Kruševac

U nedelju, 13. oktobra 2024. godine, ljubitelji stonog tenisa imaće priliku da prisustvuju prvom turniru Kvalitetne Lige SSKCR, koji će se održati u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Kruševcu. Na ovom turniru, svi timovi iz lige (njih osam) igraće po dva kola, pružajući priliku za mnogo uzbuđenja i kvalitetnog tenisa u jednom danu.

Prvo kolo počeće u 10:00 časova, a ljubitelji tenisa mogu očekivati neke uzbudljive mečeve. Rivalstvo iz prošle sezone će se nastaviti između STK Borac iz Kumana i STK Bubušinac, koji su se borili za plasman iz Regionalne Lige A u Kvalitetnu. Pored toga, STK Leposavić, koji je prošle sezone ispao iz Druge lige, suočiće se sa STK Tutin. Takođe, STK Jagodina igraće protiv STK Lešak, dok će domaći tim STK Napad iz Kruševca igrati protiv STK Kruševac.

Nakon što se prva kola završe oko 13:00 časova, sledi kratka pauza, nakon koje će se igrati druga kola. U drugom kolu, STK Bubušinac će odmeriti snage sa STK Napadom iz Kruševca, dok će STK Leposavić igrati protiv STK Borca. Preostali mečevi uključuju STK Tutin protiv STK Lešak i STK Jagodinu protiv STK Kruševac.

Iako neće biti prenos uživo za svaku utakmicu, STK Bubušinac će prenositi svoje mečeve na svom zvaničnom YouTube kanalu, pružajući navijačima priliku da prate igre svog tima online. Turnir obećava napete i dinamične mečeve, gde će svaki poen biti od velike važnosti za dalji tok sezone.

Pozivamo sve navijače da dođu i podrže svoje ekipe uživo, dok će oni koji nisu u mogućnosti pratiti mečeve STK Bubušinac na YouTube-u.


Borac : Bubušinac 1970
Leposavić : Tutin 2020
Lešak : Jagodina
Kruševac : Napad
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Borac 0 0 0 0
2 Leposavić 0 0 0 0
3 Lešak 0 0 0 0
4 Kruševac 0 0 0 0
5 Napad 0 0 0 0
6 Jagodina 0 0 0 0
7 Tutin 2020 0 0 0 0
8 Bubušinac 1970 0 0 0 0