XS
SM
MD
LG

Borilačke discipline sada dostupnije Boranima

Minulog vikenda u hali JU Sportski centar u Boru građanstvu je predstavljeno devet razlicitih disciplina od toga 4 borilačke vestine, a negde oko 90 prezentera Centra sporta za sve “Zmaj“, postaralo se da discipline budu predstavljene Boranima kao sistem fizičkih vežbi sa istorijskim sadržajem.

Oko tri sata programa, predstavljanje disciplina od Joge, Fitnesa (snaga izdržljivost), MMA, Ninđucu, Kung Fu i ostalih predstavljeno je Boranima, među kojima vlada veliko interesovanje za uzimanje učešća među akterima ovih disciplina.

-Večeras smo predstavili devet disciplina pod nazivom „Put čistog srca“, koji traje već devet godina. Zadovoljna sam večerašnjim nastupom i velikim brojem Borana koji su zainteresovano pratili aktere i bodrili ih gromkim aplauzom. Po završetku predstavljanja disciplina veliki broj roditelja sa decom kao i odraslih popunili su pristupnicu, što znači da će naš klub brojiti više članova koje zanimaju nova saznanja o večerašnjim disciplinama – izjavila je ekskluzivno Jelena Tomić predsednik kluba i instruktor za Live SPORT.

Jelena Tomić je kao devetnaestogodišnjakinja 2001.godine prezentovala Boranima disciplinu Kung Fu, a sada je jedna od vodećih ljudi u timu koja vodi treninge i obučava mlađe prezentere disciplina pred nastup.

 

Cilj večerašnjeg nastupa u hali JU Sportski centar bio je „Put čistog srca“, a sve sa ciljem da mlađi naraštaji svoje slobodno vreme iskoriste baveći se zdravim i sportskim životom. Organizatori koji su pomogli da građani Bora vide ove discipline jesu: JU Sportski centar Bor, Centar za kulturu, Kancelarija za mlade u Boru.