XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Izveštaj utakmice
Bubušinac 2 debitovao, Spin-N pokazao ambicije za osvajanje lige

Bubušinac 2 - Spin-N (foto: Aleksa Dimitrijević)

U utorak, 8. oktobra 2024. godine, u prepunom Domu Kulture u Bubušincu, odigran je meč Regionalne Lige A između domaćina STK Bubušinac 2 i gostujuće ekipe STK Spin-N iz Neresnice. Ovaj duel imao je poseban značaj za ekipu Bubušinac 2, jer je to bila njihova debitantska utakmica u ovom rangu takmičenja, nakon što je prva ekipa kluba prešla u viši rang, Kvalitetnu ligu.

 

STK Bubušinac 2 nastupio je u sastavu: Nebojša Stefanović, Nikola Milivojević i Saša Ranković, dok su za STK Spin-N iz Neresnice igrali Aleksandar Lecić, Srećko Balanović, Dragan Srbuljević i predsednik kluba Aleksandar Kostić.

Meč je počeo duelom između Nikole Milivojevića i Aleksandra Lecića. Lecić, jedno od novih pojačanja ekipe Spin-N, opravdao je očekivanja, pobedivši rezultatom 3:0. U drugom meču, Nebojša Stefanović pružio je solidan otpor Srećku Balanoviću, takođe novom igraču Spin-N, ali je Balanović slavio sa 3:1.

Treći meč dana bio je između Saše Rankovića i Dragana Srbuljevića. Ranković se trudio da preokrene rezultat u korist domaćina, ali Srbuljević je bio koncentrisan i siguran, pobedivši sa 3:1. Konačno, dubl meč u kojem su Stefanović i Milivojević igrali protiv para Lecić/Balanović, završen je ubedljivom pobedom gostiju rezultatom 3:0.

Ovaj meč pokazao je snagu STK Spin-N, koji sa novim pojačanjima ima velike ambicije da se bori za sam vrh tabele. Predsednik kluba Aleksandar Kostić doveo je iskusne i kvalitetne igrače, Lecića i Balanovića, kako bi njegova ekipa imala što veće šanse za osvajanje lige.

S druge strane, STK Bubušinac 2 formiran je sa ciljem da se igračima koji nisu deo prve ekipe pruži prilika da se takmiče i steknu neophodno iskustvo u ovom rangu. Ovi igrači imaju bogato iskustvo, ali su u drugom timu prepoznali šansu da kroz redovnu igru poboljšaju formu i ostanu deo kluba u zvaničnim takmičenjima.

Iako su domaćini pretrpeli poraz u ovom meču, atmosfera u dvorani bila je pozitivna, a publika je podržala svoje igrače do poslednjeg poena. Meč je odigran u sjajnom ambijentu i posmatrači su svedočili zanimljivom nadmetanju, što najavljuje uzbudljivu sezonu za obe ekipe.

Stoni tenis Stoni tenis Regionalna liga "A" - SSKCR Bubušinac 1970 - 2 Spin-N
Međusobne utakmice
2024-2025
08.10
19:00
Bubušinac 1970 - 2
Spin-N
0
4

Uporedni rezultati

Bubušinac 1970 - 2
 
Spin-N
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 4 (0)
4 (4) Primljeni poeni 0 (0)
-4 (-4) gol razlika na utakmicama +4 (0)
0% (0%) Uspešnost 100% ()
Nema rezultata