XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Vredna pobeda "brzog voza" protiv Tekstilca

17.04.2022 B.Stojkovski

Dinamo 1945 -Tekstilac 3-2

Fudbaleri "brzog voza"Ā bili si bolji rival i ostvarili su vrednu pobedu protiv vrlo dobre ekipe iz Odžaka. Pobedom Pančevci su potvrdili uspeÅ”no proleće, jer su u proteklih sedam kola osvojili 12 bodova. Od prvog minuta puleni trenera Gorana Mrđe pokazali su želju za pobedom i u osmoj minuti posle centarÅ”uta V.Markovića na drugoj stativi je Milinković glavom uspeo da pogodi mrežu golmana Studena za vođstvo.Gosti su pripretili nekoliko puta pred golom domaćina, ali je odbrana domaćih do odmora bila sigurna i sačuvala prednost.

Ā 

U drugom poluvremenu gosti iz Odžaka uspeli su da iskoriste priliku i golom Ilića stigli do izjednačenja. Posle samo desetak minuta kasnije V.Marković je proigrao loptu do Javora koji je savladao Studena za novo vođstvo Pančevaca. Treći pogodak za domaći tim postigao je mladi Jankulov kada je iskoristio greÅ”ku gostiju i postigao pogodak. Rezervista Vemić uspeo je da smanji prednost ā€žbrzog vozaā€œ, ali su domaći fudbaleri znalački čuvali prednost i osvojili tri boda.

Fudbaleri,,brzog voza,,

Dinamo 1945 - Tekstilac 3:2

Pančevo. Gradski stadion. Gledalaca: 200. Sudija: Dragan Zorić (Klek). Strelci: Milinković u 8, Javor u 68, Jankulov u 73. za Dinamo 1945, Ilić u 57, Vemić 78. minuti za Tekstilac. Žuti kartoni: Janković (Dinamo 1945). Igrač utakmice: Javor.

Dinamo 1945: Andžić, Milinković (od 46. Koloska), Zulfić, Ilić, Blažić (od 46. Jankulov), A.Pavlović, Lj.Pavlović (od 46. Čučak), V.Marković, Janković (od 60. Javor), Milojević, Stojanovski.

Tekstilac: Studen, Blagojević, Maksimović, Vuković, Ilić, Matić, Brborić (od 63. Vemić), Jezdović, Klisura (od 20. Serdar), Bačić (od 46. Stanković), Vladić(od 46. Šavija).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Dinamo 1945 Tekstilac
zemunac0708 i joÅ” 4 korisnika su tipovali utakmicu