XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Zrenjaninski Radnički ubedljivo slavio kod kuće

19.05.2021 ZR KLIK

Fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu, u okviru 35. kola Srpske lige "Vojvodina", nakon odlične igre na terenu, ubedljivo su savladali goste iz Čonoplje, ekipu Sloge, rezultatom 4:0.

 

Prvi gol na meču, u 33. minutu igre, postigao je Gajilović nakon asistencije kapitena Krstinića. U drugom poluvremenu, Gajilović po desnoj strani  centrira i pronalazi  Janjatovića koji glavom pogađa za 2:0.

Raspoloženi Gajilović opet odlično centrira u 65. minutu, ali ovoga puta pronalazi  Kovačevića koji povećava na 3:0. U 83. minutu, u kaznenom prostoru, oboren je najbolji strelac Srpske lige Kovačević koji uzima loptu i sa bele tačke postavlja konačan rezultat, 4:0 za crveno- crne i 8. poziciju na tabeli.

Radnički Zrenjanin: Radović, Ćušić, Jovanov, Krstinić, Runjevac, Čigoja, Kovačević, Bačvanski, Janjatović, Gajilović i Turkulj. Zamenici igrača: Bačko, Sarić, Pavlov, Vukoje i Krstin.

Sloga Čonoplja :Šepić, Repić, Jovanović, Milošević, Vukac, Peruničić, Mitrović, Konjović, Ninković, Purić i Ćorović. Zamenici igrača: Bulović, Mazinjanin, Marić i Vemić.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Radnički (Zr) Sloga (Č)