XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

JoÅ” jedna pobeda Loznice u gostima

21.11.2020 infolo.rs

Foto: infolo.rs

Srpski Atletiko Bilbao nastavlja sa dobrim igrama u Prvoj ligi Srbije. Danas su slavili u Zemunu rezultatom 2:1 i osvojili nova tri boda. Gubila je Loznica na poluvremenu 1:0 golom u 44. minutu samo nekoliko sekundi pre isteka prvog dela.

Ā 

U drugom delu utakmice Loznica preuzima inicijativu jer je igrala u trenutno najačem sastavu. UÅ”li su Milinković, Aleksa Matić i Kosta Dražić. U centru pažnje bio je napadač Goran Matić. PromaÅ”io je dve velike Å”anse, i kad se mislilo da će Zemun to kazniti, Matić iz trećeg pokuÅ”aja postiže gol i ruÅ”i nade Zemuna.

Mora se odati priznanje dvojici mlađih igrača Bogdanu Bogdanoviću i Milanu Iliću. Stvarno su sjajno odigrali, čini se da su mogli i drugi deo odigrati ceo ali Å”ansu su dobili iskusniji fudbaleri.

Lozničani su zadovoljni, Ŕteta Ŕto nema publike jer bi u narednom kolu protiv Dinama Lagator bio ispunjen do poslednjeg mesta Ova utakmica prenoŔena je u direktnom streem prenosu uz ogromno interesovanje javnosti.

Loznica se posle 16. kola nalazi na visokm 5. mestu Prve lige Srbije. U sledećem kolu na Lagatoru dočekuju Dinamo iz Vranja.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Zemun Loznica
nikolarajcic i joÅ” 9 korisnika su tipovali utakmicu