XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Kraj pre vremena

U Kraljevu je mnogo toga viđeno na fudbalskim utakmicama, ali ni stariji hroničari zbivanja na Gradskom stadionu ne pamte da je jedan klub napustio teren pre isteka 90. minuta. U meču poslednjeg kola zone "Morava" gost Sloge, ekipa Miokovaca, kojoj su tri boda bila presudna za opstanak u ovom rangu takmičenja, napustila je teren u 68. minutu. Razlog je bio dosuđeni jedanaesterac za domaće u trenutcima kada su "beli" (u ovoj utakmici "plavi") već vodili sa 1:0.

Prebrodili teŔku sezonu - rukovodstvo, stručni Ŕtab i fudbaleri kraljevačke Sloge

Do tog trenutka je to bila skromna fudbalska predstava u kojoj je domaćin bio izrazito bolji, igrao stalno na polovini rivala, bez prave ideje kako da probije bunker. To se dogodilo tek u 65. minutu kada je Vasiljević pobegao po desnoj strani, odlično vratio loptu kapitenu Filipoviću koji je znalački pogodio nebranjeni ugao gola gostiju. Gosti su imali jednu dobru priliku, u prvom poluvremenu preko Bjelića koji je Å”utirao preko gola.

Kraj pre vremena utakmice na Gradskom stadionu samo joÅ” jednom potvrđuje ružnu sliku fudbala u Zapadnoj Srbiji.

SLOGA (K) ā€“ MIOKOVCI 1:0 (0:0) prekid u 68. minutu gosti napustili teren.

Gradski stadion Gledalaca: 100 Sudija: Pavle Vasiljević (Kragujevac) Strelac: Filipović u 65. minutu Žuti kartoni: Kolaković (Sloga), Tasić, Nikolić, Kotorčević (Miokovci) Crveni karton: Nikolić (Mikovci) 68. minut.

SLOGA: KoÅ”anin, GuÅ”ani, Dunjić, Gvozdenović, MiloÅ”ević, Krstić, Marić (Barjaktarević), Filipović, Ignjatović, Kolaković, Vasiljević.

MIOKOVCI: Mijatović, Marković, Tasić (Vulović), Luković, Stevanović, Petrović, Nikolić, Vujović, Trifunović, Bjelić, Kotorčević.

Ā 

Fudbal Fudbal Zona Morava Sloga Miokovci
Međusobne utakmice
2016-2017
10.06
17:30
Sloga
Miokovci
3
0
20.11
13:00
Miokovci
Sloga
1
1

Uporedni rezultati

Sloga
 
Miokovci
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nereŔenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
4 (3) Dati poeni 1 (1)
1 (0) Primljeni poeni 4 (1)
+3 (+3) gol razlika na utakmicama -3 (0)
50% (100%) UspeŔnost 0% (0%)
Nema rezultata