XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Baraž za Super A ligu: Planinka pobedila Metalac

U 3. kolu mini rukometne lige za plasman u Super A ligu Planinka iz Kuršumlije pobedila je  na svom terenu Metalac iz Valjeva rezultatom 25:18 (11:11). U sledečem kolu Planinka igra u Pančevu sa Dinamom, koji je osvojio prvo mesto u prvenstvu Prve lige-sever. Planinka je ušla u utakmicu potuno spremna, kako bi ostvarila cilj i zabeležila pobedu. Od početka je igrala žustro a Valjevčani su uspešno parirali, tako da je na kraju prvog poluvremena rezultat bio nerešen. U drugom poluvremenu Planinka preuzima inicijativu i uspeva rezultatski da se odlepi i utakmicu sigurno privede kraju. Najbolji strelci za Planinku sa po pet golova su bili Jovanović, Tomić i Topalović a za goste Laković, koji je postigao šest.Trener Planinke Avram Ilić kaže da je zadovoljan pobedom i ističe da maksimalno dobra igra vodi u Super A ligu, dok svako opuštanje skupo košta, kada su mečevi baraža u pitanju.-Naravno da sam zadovoljan što su momci zabeležili pobedu. Metalac je jaka ekipa, izgaralo se za svaku loptu. Očekujem da momci odigraju maksimalno dobro u sledećem duelu, jer svako podbacivanje u igri skupo košta, kao što je bilo na prethodnoj utakmici sa Mokrom Gorom, kada smo osvojili samo bod. To sebi više ne smemo da dozvolimo. Mi smo se pripremali, i spremni smo za Super ligu -rekao je Avram Ilić i dodao da je Planinka nadmoćno osvojila prvo mesto u prvenstvu Prve lige-istok i da sada taj rezultat treba da kapitalizuje kroz mini ligu sa najboljim ekipama iz „zapada“, „severa“ i centra“, kako bi osvojila jedno od prva dva mesta, koja vode u rukometnu elitu, Super A ligu.

Planinka: Pavlović, Todorović, Ilić (kap.), Martić, Janićijević, Radisavljević, Jovanović, Đorđević, Milosavljević, Atanasković, Janković, Milosavljević Marko, Tomić, Topalović, Petrović i Milovanović.

Metalac: Đerić, Radoičić (kap.), Jelić, Jokanović, Lukić, Krunić, Vujić, Laković, Mucić, Đorđević, Pantić, Jovanović, Simeunović i Grujičić.

Rukomet Rukomet Mini Prva liga Planinka PV Metalac
Međusobne utakmice
2013-2014
08.05
Metalac
Planinka PV
21
26
03.05
19:00
Planinka PV
Metalac
25
18

Uporedni rezultati

Planinka PV
 
Metalac
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
51 (25) Dati poeni 39 (21)
39 (18) Primljeni poeni 51 (26)
+12 (+7) gol razlika na utakmicama -12 (-5)
100% (100%) UspeŔnost 0% (0%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača