XS
SM
MD
LG
01.06.2013 S. Blagojević

Agroživ KLS Superliga: Mega Vizura - Crvena zvezda 73:71

U pravoj rovovskoj borbi u kojoj je Mega uglavnom bila u vođstvu doduše minimalno nijedan tim nije imao prednost veću od 4 poena, košarkaši  iz Zemuna su u Kruševačkoj hali sportova izborili majstoricu pre svega zahvaljujući  sjajnoj ogri Bobija Marjanovića koji je postigao dabl-dabl 16 koševa i 15 skokova uz sjajnu asistenciju Veličkovića(nosio masku na licu zbog povrede nosa) sa 14 poena(svi poeni u drugom delu igre) i sjajnog  Luku Drču sa 15 poena i šutem za tri poena od 75%.

Kod Zvezde koja se uglavnom oslanjala na individualne akcije odličan je bio Simonović sa 20 poena, Nelson sa 14 i provedenih 36, 14 minuta na parketu kao i Savović sa 13 poena svi ostali ispod proseka, tako da će u nedelju o drugom finalisti odlučiti majstorica u hali Pionir
Na konferenciji za štampu trener Zvezde Dejan radonjić kao i igrač Vuk Radivojević čestitali su na zasluženoj pobedi Mega vizuri a Dejan Radonjić je istakao da napad Zvezde nije funkcionisao i da su se njegovi igrači uglavnom oslanjali na individualne akcije. Dejan Milojević strateg Mege istakao je da je njegov tim zasluženo pobedio mada su imali sreće jer je zvezda u zadnjem napadu imala šut za trojku i istakao da je Zvezda veliki favorit u nedelju u majstorici ali da će njegovi igrači SKUPO PRODATI KOŽU.
 

Hala Sportova u Kruševcu, gledalaca 3500. Sudije: Ilija Belošević (Beograd), Uroš Nikolić (Zemun), Glišić Aleksandar (Beograd).

MEGA VIZURA: Reljić-, Krstić 8 (tr 2-3), Dangubić 6 (tr 1-5), Drča 15 (tr3-4), Avramović-, Micić 5, Luković-, Veličković 14 (tr2-5, skok 5), Čakić 5 ( 1-2 tr), . Bojić -, Jokić 4(2 sk), Marjanović 16(SKOK 15).

C. ZVEZDA: : Đokić -, Subotić 3 (tr 1-1), Mitrović -, Lazić 2 (6 skok), Simonović 20 (tr. 4-11, 6 skok), Milovanović -, Savović 13 (tr. 2-3, skok 6), Katić 11(skok 6), Smiljanić-, Radivojević 8 (tr. 2-7), Nelson 14 (tr. 1-3, 2 sk), Skot-.
 
RAKOČEVIĆ NEIZVESTAN U NEDELjU

Naš dopisnik postavio je pitanje hoće li se u nedelju u timu Zvezde pojaviti Igor Rakočević a trener Radonjić je rekao da bi on voleo ali da su šanse male, na pitanje našeg dopisnika da li je Megi prvo poluvreme bilo najslabije do sada Dejan Milojević je odgovorio . Ofanѕivno da ali defanzivno sjajno sveli smo moćnbu ѕveѕdu na 29 koševa.


Mnogo poznatih lica na tribinama

Pored Nebojše Čovića sa saradnicima u hali u Kruševcu viđeni su i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašiuć, fudbaler Dragiša Binić, Goran Karić i naravno vlasnik Mege Miško Ražnatović i čitava plejada glumaca, estradnih ѕveѕda itd.

Foto galerija sa utakmice: foto Mlađan Marković