XS
SM
MD
LG

Osmina finala kupa FSP Pančevo: Voja Gačić ubedljivo savladao tim Proletera (BK)

Fudbaleri Voje Gačić

Domaći fudbaleri savladali su vojvođanskog ligaša iz Banatskog Karlovca koji je nastupio sa igračima koji imaju manju minutažu u prvenstvu. U timu trenera Mileta Gačića istakli su se trostruki strelci Dalipi i Vujčić, dobrom igrom istakao se i Đurković za ubedljivu pobedu.

Voja Gačić - Proleter (BK) 7:0 (2:0)

Pančevo. SRC Strelište. Gledalaca: 50. Sudija: Vukašin Gajić (Pančevo). Strelci: Dalipi u 20, 34. i 57, Nađ u 51, Vujčić u 74, 78. i 81. minutu. Igrač utakmice: Dalipi.

VOJA GAČIĆ: Matić, Pejanović (Ušljebrka), Halas, Nikolić, Dalipi (Vujčić), Ivanov, Đurković, Puškaš (Salčević), Kovačević (Dakić), Dragomirovi (Milovanov), Nađ.

PROLETER (BK): Tešović, Tadić, Mošesku, Ilić, Božin (Ivanović), Timić (Marković), Čekerevac, Šorđan, Đerić, S.Jevtić, M.Jevtić.

Omladinac 1927 - Dolovo 0:3 (0:2)

Opovo. Gledalaca: 70. Sudija: Nebojša Obradović (Pančevo) 7. Strelci: Gigović u 21, Savkov u 33, Karanfilovski u 88. minutu. Igrač utakmice: Gigović.

OMLADINAC 1927: Šiđanin, Tasić (Dimitrov), B.Todorović, Tomić, Stojić, Arsenović, Trifković, Gošić, S.Todorović (Popović), Petrović (Radojičić), Mihajlović (Knežević).

DOLOVO: Crveni, Jaćimovski, Cvetković, Savkov, Gigović (Tomić), Joković (Karanfilovski), Lazić, Radović, Jaćimović, Petković, Advigov.

Gosti iz Dolova tri viša ranga opravdali su ulogu favorita i zasluženo su se plasirali u narednu rundu kup takmičenja. U prvom poluvremenu sa pogotcima Gigovića i Savkova stekli su prednost do odlaska na odmor. U drugom poluvremenu sigurnom igrom čuvali su prednost, da bi Karanfilovski dva minuta pre kraja meča stavio tačjku na pobedu svog tima.

Ševac - BAK 0:2 (0:1)

Kusić. Gledalaca: 70. Sudija: Nebojša Santrač (Pavliš). Strelci:Marić u 25. iz penala, Milković u 51. minutu. Crveni karton: Veljković u 74. minutu (Ševac). Igrač utakmice: Milković.

ŠEVAC: M.Popov (Tašić), Ćulibrk, Mihajlović, T.Strnad, Balog, Grujin, S.Bekirovski, Veljković, Petković, Budak, N.Paunović.

BAK: Irović, Jožić (Zabrkić), Marić, M.Strnad, Kračunjel, Milković, Stokić, Trifunović, M.Paunović, Mihajlović, .Jungić (Kundičov).

Iskusniji gosti iz Bele Crkve strpljivom igrom došli su do prednosti iz penala strelac je bio Marić. Domaći fudbaleri pokušavali su da dođu do izjednačenja, ali je Milković svojim golom potvrdio pobedu gostujućoj ekipi.

Na osnovu plasmana iz prošle sezone direktno su se plasirali u četvrtfinae kupa FSP Pančevo ekipe srpskoligaš Dinamo 1945, vojvođanski ligaši Jedinstvo (Vlajkovac), Borac (Starčevo) i Polet (Idvor). Utakmice četvrfinale kupa odigraće se 23.10.2024 god., a izvlačenje parova će biti 10. oktobra.