XS
SM
MD
LG

Torlak ponovo u Kumodražu

Novi teren FK Torlak - foto: arhiva kluba/instagram.com/opstina.vozdovac

Torlak se nakon dvogodišnjeg seljakanja vraća na svoj novi stadion u Kumodražu. Nedavno je upriličena svečanost i uz prisustvo zvanica, gostiju i navijača, zvanično je otvoren teren sa novom veštačkom podlogom.

Gostima i prisutnima se prvi obratio predsednik Zoran Pavlović, koji je napomenuo da se danonoćno radilo, spremili teren, sa prioritetom da decu sklone sa ulice.

- Veliki su planovi, a podršku svima dajemo, od najmlađih u našoj školi do seniorskog tima. Sledeća faza je da uradiomo apartmane za fudbalere, sazidamo tribinu, otvorimo teretanu, balon salu, dva mini terena... Obratićemo pažnju na mlađe selekcije, uz želju da se Torlak vrati u Srpsku ligu - naveo je čelnik kumodraškog zonaša.

U ime zvanica skupu se obratio Marko Zdravković, predsednik FSB, čestitkom novom rukovodstvu na zalaganju i trudu, koji su za kratko vreme uspeli puno posla da obave. - Nadam se da će još ovakvih projekata biti i ubuduće, koji će pomoći klubovima da imaju bolje uslove za rad i stvaranje novih fudbalera. Ovakvi projekti su od suštinskog značaja za razvoj sporta u našeg gradu i zemlji - poručio je Zdravković.

Ovo nije kraj i domaćini se drže slogana "Torlak - moja kuća". Kako rekoše "nisu oni stvorili klub, nego ih je Torlak napravio".

Ovaj projekat je deo šire strategije za unapređenje sportskih objekata u Beogradu i Srbiji, čime se nastavlja tradicija ulaganja u sport i mlade. Planovi za dalji razvoj kluba uključuju izgradnju tribina, teretane i drugih objekata, što će omogućiti deci i omladini bolje uslove za treninge i razvoj. Ova investicija nije samo ulaganje u infrastrukturu, već u budućnost sporta i mlade generacije.

Kao deo svečane ceremonije upriličena je prijateljska utakmica između Torlaka i amatera Beograda.