XS
SM
MD
LG

VIII Memorijalni turnir "Miroslav Kovač-Kovi"

Rukovodstvo kluba Doline na čelu sa novim predsednikom Vlado Pap i i ove godine organizuje osmi po redu Memorijalni turnir "Mirisksv Kovač-Kovi" u čast nekadašnjeg fudbalera i uspešnog predsednika sa kojoim je uspela da postane prvoligaš u sezoni 2013-14. Njegovi najbliži saradnici u tom periodu kad je Dolina ostvarila istorijski uspeh su bili Pavel Roharik, Mile Markov, Pavel Hucka, Ondrej Heđi koji su ujedno i organizatori turnira u znak sećanja na lik i dela Kovača.

- Svi ljubitelji fudbala u Padini i okolini ne smeju zaboraviti šta je Kovač za vreme svog života dao i uradio za svoju Dolinu. U njegovu čast ove godine ćemo organizovati osmi memorijalni turnir.Moram da istaknem da je Kovač bio ne samo dobar u sportskim okvirima nego da je bio uspešan biznismen i čovek koji je mnogima pomagao i da je ostavio dubok trag u fudbalskoj Vojvodini i Srbiji i većno će živeti bez obzira što nije sa nama.- rekao je Roharik.

Na Memorijalnom turniru "Miroslav Kovač-Kovi" prvog dana u subotu 05.08.2024. godine odigraće se mečevi polufinala Radnički (B)-Voja Gačić i Dolina-Janošik. U nedelju će se poražene ekipe boriti za treće mesto, a pobednici iz polufinala će se boriti za pobednički pehar koji je spremio domaćin turnira.