XS
SM
MD
LG

Fantastičan debi Sofije Krajšumović pred moskovskom publikom

Sofija Krajšumović - Photocredit: CSKA

Posle uspešne sezone u prvenstvu Srbije i osvojene duple krune sa Crvenom zvezdom brzonoga Sofija Krajšumović je ovog leta potpisala ugovor karijere sa moskovskim CSKA, velikanom iz Rusije.

Sofija, pre svega, čestitke na sjajnom debiju pred domaćom publikom u Moskvi i prelepom golu. Kako se osećate posle ove fantastične utakmice i ubedljive pobede protiv Jeniseja?

Sofija Krajšumović: Hvala puno! Osećam se neverovatno. Pamtiću sigurno celog života, debi pred domaćom publikom uz takvu podršku, odmah u startnoj postavi i da sve to krunišem golom - stvarno sam presrećna.

CSKA Moskva se ovom pobedom vratila na čelo ruske lige. Vaš gol je bio pravi primer kontranapada, ono što je i jedno od najjačih aduta tvoje ekipe.  

Sofija Krajšumović: Tako je, radimo puno na svim segmentima igre. Dobila sam odličnu loptu od saigračice, videla sam prostor ispred sebe i uspela sam da završim akciju na najbolji način. Kada sam videla loptu kako ulazi u mrežu, srce mi je zastalo od sreće. Imala sam još nekoliko situacija tokom utakmice, ali verujem da ću se upisivati u strelce i u narednim mečevima.

Kako ste se pripremali za ovu utakmicu i kako ste se uklopili u tim?

Sofija Krajšumović: Pripreme su bile intenzivne, radili smo mnogo na taktici i fizičkoj spremi. Saigračice i treneri su me sjajno prihvatili, što mi je mnogo pomoglo da se brzo uklopim. Osećam se kao deo porodice ovde i nadam se da ću pružati sve bolje i bolje partije. Imamo sjajnu ekipu i verujem da možemo postići velike stvari. Nadam se da će biti još mnogo ovakvih trenutaka.

Hvala vam, Sofija, i još jednom čestitke. Želimo vam puno uspeha u nastavku sezone.

Sofija Krajšumović: Hvala vama na podršci!


Spartak DOO 4 : 3 Sloga Zemun
Crvena zvezda 0 : 1 Spartak
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crvena zvezda 20 18 0 2 54
2 Spartak (-1) 20 18 0 2 53
3 Sloga Zemun 20 8 3 9 27
4 Spartak DOO 20 7 3 10 24