XS
SM
MD
LG

III Memorijalni turnir "Dragan Stanković": Pobednik turnira Budućnost (Srpska Crnja)

Fudbaleri Budućnosti (SC) i Vulturula

U finalnoj utakmici bolji su bili fudbaleri iz Srpske Crnje koji su imali više prilika i na kraju zasluženo pobedili. U prvih desetak minuta gosti su postigli tri pogotka i otvorili put ka pobedi. Prvo poluvreme fudbaleri iz Srpske Crnje rešili su u svoju korist 4:1. U drugom poluvremenu fudbaleri Budućnosti nastavili su sa sigurnom igrom i postigli još četiri pogotka u mrežu ekipe iz Grebenca.

Pobedniku turnira kapitenu Budućnosti pobednički pehar je predala je ćerka Milena Stanković. Predate su i nagrade za najboljeg igrača turnira Mile Đurkin (Vulturul), najbolji golman Lazar Jovanović (BAK), najbolji strelac Đorđe Dragović (Budućnost).

Utakmica za treće mesto BAK i Dolovo nije odigrana, jer fudbaleri Dolova nisu doputovali u Belu Crkvu.

III Memorijalni turnir „Dragan Stanković“

Pobednički pehar osvojila Budućnost (SC)

Vulturul-Budućnost (SC) 2:8 (1:4)

Bela Crkva.Gledalaca:150. Sudija: Nikola Jovanović (Bela Crkva). Strelci: Rudić u 12, Mikić u 50 za Vulturul, Terzin u 2, J.Tomin u 4, Dragović u 10, 61 i 8, Palibrk u 28 i 83, Mastilo u 76 minutu za Budućnost.

VULTURUL: Antić, Čolak, Rudić, Radisavljević, Beuture, Đurkin, Stjepanović, Gužvica, Mikić, Stojanov, Zarkula. Igrali su još: Čabović, Borka.

BUDUĆNOST (SC): Živkov, Stanić, Ajdarić, J.Tomin, M.Tomin, Dragović, Palibrk, Mastilo, Terzin, Kuričev, Kondić. Igrao još: Kovačević

 

Fudbaleri BAK

Nagrade na turniru