XS
SM
MD
LG

Stefan Radisavljević najmlađi trener sa Nacionalnom Pro licencom

Stefan Radisavljević - foto: lična arhiva

Mladi trener Stefan Radisavljević "Piksi" (31) vratio se pre mesec i po dana iz Kine. U proteklom periodu radio je u superligašu Meižou Haka, kao prvi asistent u stručnom štabu Milana Ristića.

Počeo je 2015. godine u srpskoligašu BSK Borči, u mlađim kategorijama trenirajući predpetliće, mlađe kadete, kadete i bio vršilac dužnosti trenera prvog tima. Zatim odlazi na Karaburmu, gde mu je povereno da radi sa petlićima, pionirima, mlađim omladincima i jedno vreme je bio prvi asistent u prvom timu OFK Beograda. Nakon toga odlazi u Zemun gde je ostvario značajne rezultate u radu sa mlađim kategorijama, a jedno vreme bio asistent u prvom timu "zeleno-plavih". Nakon toga samostalno vodi srpskoligaša Slogu iz Bajine Bašte i na poziv kolege Dragana Aničića dolazi za prvog asistenta u Rudaru iz Pljevalja, članu Prve lige Crne Gore.

Po povratku iz Kine, nakon veoma uspešne sezone u Meižou Haki došao je trenutak za nove izazove. Nakon izborenog opstanka u eliti najmnogoljudnije zemlje sveta nisu produžili ugovor i doneta je odluka da se okrene novim izazovima. U međuvremenu vaga ponude, želja mu je da se ogleda samostalno u radu, a prioritet mu je inostranstvo ili neki ambiciozni klub u Srbiji.

Studirao je DIF i ima zvanje diplomiranog trenera. U međuvremenu završio je školovanje u CEFT-u FSS i stekao Nacionalnu Pro licencu, sa kojom može da vodi klubove Prve lige. Do sada nije pravio pauzu u karijeri, veruje da će se konstantnost u radu nastaviti. Kao najmlađi trener sa pomenutom licencom veruje da će dobiti priliku da radi u klubu koji će prepoznati njegov potencijal i omogućiti mu dalji napredak u karijeri.


Trener
PRO nacionalna licenca
Broj godina: 32