XS
SM
MD
LG

Humanitarni džudo turnir "Svi za Laneta"

Džudo klub "Partizan" će organizovati humanitarni džudo turnir "Svi za Laneta" u nedelju 17. februara 2013. godine u sportskom centru "Šumice" u Beogradu sa početkom u 10 sati. Celokupan prihod od učesničkih kotizacija biće uplaćen kao prihod za lečenje našeg prijatelja Milana Novakovića-Laneta, kome je pomoć u ovom trenutku preko potrebna.

Turnir će biti održan za uzrasne kategorije mlađih poletaraca, poletaraca i mlađih pionira. Očekuje se I veliki broj dece iz beogradskih džudo klubova na ovoj manifestaciji. U okviru takmičenja biće organizovan i humanitarni štand, gde će svi posetioci moći da daju svoj prilog. Pozivamo sve ljubitelje džudoa, kao i sve humane ljude dobre volje da se pridruže ovoj akciji.

Ovim turnirom džudo klub "Partizan" se priključuje nizu manifestacija koje su već održane radi prikupljanja sredstava u cilju odlaska našeg prijatelja na lečenje, između ostalih ovoj akciji su se priključili Zvezdara teatar i hor Viva Vox.

Osim navedenih uzrasnih kategorija organizovaće se i takmičenje starijih početnika, džudista od 17-25 godina koji neće učestvovali na zvaničnim takmičenjima. Svaki takmičar mora posedovati Takmičarsku knjižicu sa urednom registracijom i overenim lekarskim pregledom .

Takmičenje će se odvijati na pet borilišta, a za sve takmičere obezbeđene su medalje i diploma za prvo, drugo i dva treća mesta u svakoj kategoriji. Učesnička taksa iznosi 500,00 dinara i uplaćivaće se na licu mesta pred početak takmičenja na Tekući račun 355-1021350-17.