XS
SM
MD
LG

Metal plast iz Blaca osvajač turnira u Razbojni

Metal plast iz Blaca osvajač turnira u Razbojni - foto: Žarko Arsić

Sinoć je završen noćni turnir "Razbojna 2023". Prvo su odigrane utakmice polufinala u kjima su se sastale ekipe Mango šop i Igroš i ekipa Mango šop je zasluženo pobedila rezultatom 3:1 (2:0) i prošla u finale.

U drugoj polufinalnoj utakmici snage su odmerile ekipe Metal plast i Caffe Story. Iako je bruska ekipa vodila ubedljivi na poluvremenu rezultatom 1:4 Metal plast je u drugom poluvremenu uspela da izjednjači a potom i da preokrene rezultat u svoju korist i da na kraju pobedi rezultatom 6:4.

U utakmici za treće mesto ekipa Caffe Story je veoma lako savladala ekipu Igroša i zasluženo osvojila treće mesto na turniru. Posle odigrane utakmice za treće mesto usledilo je veliko finale u kojem su se sastale ekipe Metal plast i ekipe Mango šop.

Posle regularnog dela bez golova pobednik je odlučen u penal seriji u kojoj je Metal plast bio bolji i zasluženo osvojio prvo mesto. U pojedinačnim nagradama za najboljeg strelca proglašen je mladi Aleksa Jovanović iz ekipe Igroš a za najboljeg golmana proglašen je Predrag Marković iz ekipe Mango šop a za najboljeg igrača proglašen je Predrag Valjarević iz ekipe Metal plast.