XS
SM
MD
LG

II Memorijalni turnir "Dragan Stanković"

II Memorijalni turnir ,,Dragan Stanković,,

Predsednik Gojko Šupić i rukovodstvo kluba ove godine organizuje II Memorijalni turnir „Dragan Stanković“ u čast nekadašnjeg fudbalera BAK-a, kasnije sudije, delegata i uspešnog sporstkog radnika. Od 2012 godine bio je predsednik FSO Bela Crkva ka o i član IO FSP Pančevo punih osam godina kada je posle teške bolesti 2020 godine preminuo.

- I ove godine u organizaciji našeg kluba održaćemo drugi po redu turnir kako se nebi tzaboravio naš nekadašnji fudbaler i sportski radnik Dragan Stanković koji je za vreme svog života dosta dao svom BAK-u i fudbalskom savezu Bela Crkva. Moram da napomenem da je Stanković bio ne samo dobar u sportskim okvirima nego da je bio čovek koji je mnogima pomagao i ostavio dubok trag u fudbalskoj Vojvodini i Južnom Banatu.- rekao je Šupić.

Memorijalni turnir „Dragan Stanković“ u organizaciji fudbalskog kluba BAK odigraće se u22 i 23.07.2023 godine na kome će učestvovati pored domaćina BAK-a, još ekipe Jedinstvo (Vlajkovac), Borac (Starčevo) i Radnički (Kovin). Prvog dana u subotu odigraće se mečevi polufinala BAK-Jedinstvo (Vlajkovac) i Radnički (K) – Borac (St). U nedelju će se poražene ekipe boriti za treće mesto, a pobednici iz polufinala će se boriti za pobednički pehar koji je spremio domaćin turnira.