XS
SM
MD
LG

Starčevci startovali sa pripremama

Vojvođanski ligaša iz Starčeva startovao je sa pripremama sa novim trenerom Srđanom Tekijaškim i sa njegovim saradnikom Miljanom Blazovićem koji je proteklo proleće sedeo na klupi Starčevaca izvršio prozivki fudbalera kojih je bilo 25 na prvom treningu. Predsednik kluba Igor Matijašević zajedno sa sekretarom Petrom Oreškovićem godinama uspešno vodi Borac i za novu sezonu u Vojvođanskoj ligi rekao je:

-Uprava kluba je bila zadovoljna kako je trener Blazović radio,ali je sam odlučio da radi sa mlađim kategorijama u klubu gde godinama uspešno to radi. U dogovoru sa Blazovićem doveli smo trenera Tekijaškog koji će sigurno svojim iskustvom doneti nešto novo u klubu. Imamo dosta vremena da se konsolidijume i da pripreme obavimo što bolje i da spremno dočekamo novu sezonu.-

Prelazni rok je u toku i na prvom trningu bilo je nekoliko novajlija koji će verovatno ovih dana potpisati za Borac-

-Oko novih igrača razgovaramo na tu temu sa trenerom Tekijaškim i on će odlučiti koga ćemo dovesti kao pojačanje. Najvažnije da za sada niko nije odlučio da ode iz kluba i u planu su da dovedemo nekoliko fudbalera kako bi bili jači za nove izazove.- rekao je Mtijašević.

Na prozivci je bilo 25 igrača iz nekoliko opravdano odsutnih, a novi trener Srđan Tekijaški je izneo plan rada i utakmice koje su ugovorene u toku priprema.-Kompletne pripreme odradićemo na našim terenima gde imamo odlične uslove i očekuem da ćemo maksimalno odraditi ono što je potrebno za ovaj stepen takmičenja. Ugovorene su i pet kontrolne utakmice gde će igrači imati priliku da se nametnu sojim igrama i samim tim verujem da ćemo biti uspešni u novom prvenstvu.-rekao je Tekijaški.

Prvu proveru fudbaleri Borca odigraće posle dve nedelje treniranja 23.jula kada će učestvovati na Memorijalnom turniru „Dragan Stanković“ u Beloj Crkvi, a provere su zakazane sa Dolinom, Glogonjom i Polet (Idvor).

 

Fudbaleri Borca (Starčevo)