XS
SM
MD
LG

Ekipa "Hepi bar hepenis" pobednik Memorijalnog turnira u Trsteniku 2

Memorijalni turnir "Zoran Ivanović" u Trsteniku 2 - foto: Dragan Ivanović

Posle devet dana trajanja 21. po redu Memorijalnog turnira "Zoran Ivanović" u malom fudbalu na sportskom terenu OŠ "Sveti Sava" u Trsteniku, zavesa je spuštena finalnom utakmicom seniorskih ekipa "Kafe bar Hepines" i ekipe Gradina, u regularnom toku utakmice bilo je nerešeno 0: 0 a posle boljeg izvođenja penala 1:0 pobednik turnira postala je ekipa "Kafe bar Hepines".

Organizatori ovog tradicionalnog turnira bili su MZ Trstenik 2 i FK Gradina. Pokrovitelji su bili Opština Trstenik i njen Sportski savez, dok je medijski sponzor bila RTV Trstenik, a turnir je pratio i novinar saradnik novina Pobeda u Kruševcu Dragan Ivanović. Završnici turnira osim predstavnika lokalne samouprave prisustvovali su i Zoranova majka i sestra sa članovima svoje porodice, koji su sa brojnim posetiocima uživali u finalnim mečevima ekipa. Zaista sve pohvale za izuzetno dobro organizovanu sportsku manifestaciju predsedniku MZ Trstenik 2 Daliboru Mandžukiću i njegovom zameniku Raši Leševiću.

Prema programu posle utakmica mlađih pionira i kadeta, na spomen česmu "Zoran Ivanović" vence i cveće su položili članovi Zoranove porodice, predsednica Opštine Trstenik Milena Turk, predsednik SO Trstenik Gerasim Atanasković, član Opštinskog veća Nenad Perović, kao i predstavnici Saveta MZ Trstenik 2, u znak sećanja na našeg mladog sugrađanina, koji je svoj mladi život nesebično dao na Kosovu i Metohiji 1999. godine tokom NATO agresije na našu zemlju.

U ime porodice veliku zahvalnost organizatorima i svima koji su učestvovali i pomogli održavanje turnira, izrazila je Zorica Ivanović, sestra pokojnog Zorana. Posle lepih finala mlađih kategorija odigrana je i utakmica seniorskih ekipa "Kafe bar Hepines" i ekipa "Kanim" u regularnom toku utakmica je završena bez pobednika a posle izvođenja penala pobednik turnira postala je ekipa "Kafe bar Hepines" rezultat 1:0. Najboljim ekipama i najuspešnijim pojedincima priznanja i nagrade uručili su u ime porodice Ivanović Zoranova sestra Zorica, predstavnici lokalne samouprave i članovi organizacionog odbora turnira.

Predsednik Saveta MZ Trstenik 2 Dalibor Mandžukić, zahvalio je svim učesnicima, brojnim sponzorima, pokroviteljima turnira i posetiocima što su uveličali ovu manifestaciju. Pomenimo i dobro i nepristrasno suđenje dvaju arbitara Srećka i Slavoljuba Pavlovića i sve je bilo na odgovarajućem nivou. Uručene su ovom prilikom zahvalnice brojnim donatorima a svoj deo u programu upotpunili su članovi Folklornog ansambla "Zapis" iz Trstenika.