XS
SM
MD
LG

Najbolji Tekken 7 igrači na jednom mestu: Uzbudljivi mečevi, neverovatna borba i novi-stari šampion – Vlada ”COLDHEART” Stanković!

Foto: SESE

Beograd je bio domaćin ovogodišnjih nacionalnih kvalifikacija u Tekken 7, koje su se održale 25. februara 2023. godine. Na ovom turniru igrači su se nadmetali za priliku da predstavljaju svoju zemlju na Svetskom Esports Šampionatu u Rumuniji (IeSF).

U pojedinačnim mečevima, igrači su se borili jedan na jedan. Mečevi su bili vrlo uzbudljivi, sa nekoliko tesnih borbi koje su se završile u poslednjim momentima. Konačni pobednik u ovoj kategoriji bio je naš poznati Tekken borac Vlada ”COLDHEART” Stanković, koji je pokazao izvanredne veštine u igri i zaslužio prvo mesto.

tekken-irl2023-4

Foto: KJ

Ovaj turnir u Tekken 7 bio je veliki uspeh za sve igrače koji su se takmičili, kao i za celokupnu gejming zajednicu u Srbiji. Igrači su imali priliku da pokažu svoje veštine u igri i da se nadmeću za priliku da predstavljaju svoju zemlju na Svetskom Esports Šampionatu. Vlada ”COLDHEART” Stanković, pobednik turnira, izrazio je veliku zahvalnost organizatorima turnira i izrazio nadu da će Srbija ostvariti veliki uspeh na ovogodišnjem Svetskom Esports Šampionatu u Rumuniji (IeSF).

Na samom kraju možemo zaključiti da su ovogodišnje nacionalne kvalifikacije u Tekken 7 u Beogradu bile veliki uspeh i predstavljaju još jedan korak napred za gejming zajednicu naše zemlje. Ova vrsta događaja pruža igračima priliku da se druže, takmiče i poboljšaju svoje veštine, dok istovremeno promovišu esports i gejming kao ozbiljnu i legitimnu industriju.

tekken-irl2023-3

Foto: JK

Organizatori turnira su izrazili veliko zadovoljstvo zbog broja igrača koji su se takmičili i nivoa veština koje su pokazali. Oni su naglasili da je ovo samo početak i da se nadaju da će u budućnosti biti organizovani još veći i bolji turniri.

Gejming industrija i esports u Srbiji raste iz godine u godinu, a ovakvi događaji su od velike važnosti za njihov dalji razvoj i promociju. Pored toga, turniri poput ovog privlače pažnju stranih investitora i kompanija, što može dovesti do daljeg rasta i razvoja gejming industrije u Srbiji.

vlada-tekken-irl2023-quali-2

Foto: JK

Sledeći korak za Vladu je Svetski Esports Šampionat u Rumuniji (IeSF), gde će imati priliku da se takmiči sa najboljim igračima iz celog sveta. Svi ljubitelji gejminga u Srbiji žele mu sreću i nadaju se da će doneti titulu prvaka sveta u Tekkenu 7 u svoju zemlju!

Vlada je već sedam puta predstavljao Srbiju na Svetskom IeSF Šampionatu, gde je 2019. godine završio učešće na 8. mestu.

Ako ste fan Tekkena ili jednostavno volite da pratite turnire u igrama, sigurni smo da ćete uživati u ovom videu!

Izvor: RUR