XS
SM
MD
LG

Caffe Oscar pobednik turnira u Brusu

Pobednik turnira u Brusu ekipa Caffe Oscar

U finalnoj večeri pred krcatom halom sportova "Goran Raičević " viđeno je mnogo lepih poteza. U utakmici za treće mesto snage su odmerile ekipe Metal Plast iz Blaca i Centrala Bar iz Aleksandrovca, u kojoj je Metal Plast iz Blaca zasluženo pobedili rezultatom 7:3 (4:0) dok je ekipa Centrala Bar osvojila četvrto mesto.

U poluvremenu utakmice direktor Sportskog Centra Brus je dodelio zahvalnice (posthumno) ljudima koji više nisu sa nama a ostavili su dubok trag u bruskom sportu: Milan Burgić (FK Kopaonik), Vladimir Vesić (FK FUD) i Mulutin Cvejić (FK FUD). U pauzi između dve finalne utakmice sastali su se veterani dva gradska kluba FK Kopaonik i FK FUd u kojoj su bruski vukovi pobedili 7:3 (4:1).

Za prvo mesto i osvajača turnira borile su se dve najbolje ekipe Caffe Oscar i Mlekara Minimlex 4:1(2:1) a pobedila je iskusnija i bolja ekipa Caffe Oscar i zasluženo nosi trofej kući, dok je ekipa Mlekare Minimlex osvojila drugo mesto. Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Caffe Oscara Jovan Jovanović dok je za najboljeg strelca proglašen igrac Mlekare Minimlex David Milićević, a za najboljeg golmana Nemanja Duboja iz ekipe Mlekare Minimlex. 

Nagrade su uručili predsednica opštine Brus Valentina Milosavljević, direktor Sportskog centra Marko Vilimonović i predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić.