XS
SM
MD
LG
03.08.2022 SPD Radnički Kragujevac

Sedmorka Radničkog nastavlja pripreme reprezentacije za EP

Foto: SPD Radnički Kragujevac

Vaterpolo reprezentacija Srbije otputovaće danas u Trebinje, gde će nastaviti pripreme za Evropsko prvenstvo koje se u Splitu održava od 29. avgusta do 10. septembra, a na spisku selektora Dejana Savića našla se ista sedmorka iz tabora Radničkog, koja je nastupala i u Super finalu Svetske lige u Strazburu.

Podsetimo, reč je o Lazaru Dobožanovu, Luki Pljevančiću, Nikoli Lukiću, Nemanji Vicu, Bogdanu Gavriloviću, Marko Raduloviću i Stefanu Brankoviću.

U Trebinje putuju i: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Vladimir Mišović (Crvena Zvezda), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Đorđe Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Ognjen Stojanović (Šabac), Vasilije Martinović (Novi Beograd) i Vuk Milojević (Crvena zvezda).

"Delfini" bi u Trebinju trebalo da odigraju i zvaničnu utakmicu sa Crnom Gorom, 6.avgusta, a posle priprema odlaze na Sardiniju gde će igrati na turniru sa Italijom, Hrvatskom i Grčkom.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi D, sa Mađarskom, Izraelom i Slovenijom.