XS
SM
MD
LG
25.07.2022 Administrator

Pobednik ekipa "Elite" iz Bašaida

Pobednik turnira - foto: Stevan Davidović

Posle više od jedne decenije u Novom Bečeju je održan večernji letnji turnir u malom fudbalu "Novi Bečej 2022", na kojem je učestvovalo 17 ekipa. Posle dvonedeljnog takmičenja po grupama, na finalnoj večeri viđena je samo jedna i to utakmica za prvo mesto između ekipa Elite iz Bašaida i Snek bar Škorpion iz Bečeja.

U veoma kvalitetnoj i fer utakmici, kojoj je prisustvovalo više stotina gledalaca, viđena je prava revija golova, a uspešnija je bila ekipa iz Bašaida, koja je pobedila 6:5 i pored pobedničkog pehara osvojila i nagradu od 150 hiljada, dok je poraženoj ekipi pripalo 50 hiljada dinara. Utakmica za treće mesto i nagradu od 30 hiljada dinara, između ekipa Čajkini asovi iz Bečeja i Tisa iz Novog Bečeja, nije odigrana, pošto se igrači Tise nisu pojavila na terenu, pa su Čajkini asovi do nagrade došli bez borbe.

Finalisti u Novom Bečeju - foto: Stevan Davidović

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Sava Vadarski iz ekipe Snek bar Škorpion, najbolji strelac je Miroslav Marić, dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Nebojša Đukić, obojica iz pobedničke ekipe.

Tekst i fotografije: Stevan Davidović