XS
SM
MD
LG
24.04.2022 Administrator

Budi deo tima!

Od ove sezone uvodimo novinu na našem sajtu i pokrećemo akciju popunjavanja baze igrača u svim domaćim klubovima. Za sada je moguće unositi igrače samo u kategoriji fudbal, a uskoro će biti omogućeno dodavanje igrača u ostalim kategorijama na sajtu.

Kao što nam godinama pomažete da prikupljamo podatke o klubovima kroz ličnu kartu, ovoga puta idemo korak dalje. Svi prijavljeni igrači kroz ličnu kartu kluba idu u posebnu bazu igrača i biće vidjivi na stranici kluba. 

Ovu mogućnost imaju svi registrovani urednici, a poseban pristup se može odobriti zvaničnima klubova koji žele da unesu i dodatne podatke o igračima.

Baza igrača omogućiće u narednom periodu mnoge nove funkcije na sajtu, kao što je npr. praćenje pozicije igrača, datum rođenja i visina, razne statistike igrača po utakmicama, ocenjivanje igrača, do kreiranja ličnog profila verifikovanog igrača koji mu može pomoći u sportskoj karijeri.

Na ovaj način želimo da našim posetiocima ponudimo novi jedinstveni sadržaj za koji se nadamo da će još više pomoći u promociji sporta u svim sredinama i kategorijama gde to nije dovoljno zastupljeno.

Zato, prijavi se i BUDI DEO TIMA!

Vaš Tim Srbijasport