XS
SM
MD
LG

Darko Milanović "Pančev" na klupi Paskovca

Novi trener Paskovca- Darko Milanović (foto: instagram.com/fk_paskovac_official)

Jedno od najvećih osveženja fudbalskih liga prethodne sezoni na teritoriji Podrinjskog okruga FK Paskovac u narednu sezonu ulazi sa novim šefom stručnog štaba. Na sednici UO na mesto trenera jednoglasno je izabran Darko Milanović "Pančev". On će u sledećoj sezoni predvoditi tim iz svog rodnog mesta i pokušati da mu pomogne da se domogne višeg ranga takmičenja. Nekadašnji trener omladinaca FK "Loznica" u dogovoru sa upravom odlučio je da će pripreme za novu sezonu početi  7. avgusta.

- Posle uzbudljive debitantske sezone odlučili smo da u novu sezonu uđemo malo ozbiljnije i spremniji dočekamo početak prvenstva. U skladu sa tim izabrali smo trenera koji ima dosta iskustva i znanja, i za koga smatramo da će izvuću maksimum iz naše ekipe. Takođe, radimo na dovođenju nekih pojačanja i očekujemo da će trener Milanović već na prozivci imati kompletiran tim. Nećemo gomilati igrače, već ćemo u dogovoru sa trenerom dovesti samo par kvalitetnih pojačanja koja će doneti dodatni kvalitet našoj mladoj ekipi. Naravno, zahvaljujemo se prethodnom treneru Branku Vučetiću koji je u prethodnoj sezoni predvodio naš klub i time postao deo istorije kao prvi trener u istoriji kluba - rekao je predsednik UO kluba Dragan Stefanović za naš portal.

Sivo-crveni iz Paskovca će ostati upamćeni kao prva ekipa koja je u svojoj debitantskoj sezoni završila jesenji deo sezone na prvom mestu na tabeli. Opštinska liga Loznica će sledeće sezone umesto dosadašnjih 7 brojati 12 klubova i samim tim se očekuje znatno kvalitetnije i zanimljivije prvenstvo.

Kapiten i najiskusniji  igrač ekipe Slavko Gligorić izneo je svoja očekivanja za narednu sezonu:

- Ulazimo u novu sezonu kao i u prethodnu sa željom da se nadigravamo i ostvarujemo pobede. Daćemo sve od sebe, da predvođeni novim trenerom, ostvarimo bolje rezultate nego prethodne sezone. Liga je proširena u odnosu na prošlu sezonu i očekujemo da će se par ekipa boriti za najviši plasman i da ćemo mi biti jedna od njih. Očekujemo da i publika nastavi da nas podržava kao što je to radila i u prethodnoj sezoni.

Fudbalski klub "Paskovac" ulazi u svoju drugu godinu postojanja i svi navijači se nadaju da će svoj tim sledeće godine gledati u MOL "Jadar" sa komšijama iz Zajače i Voćnjaka. Kao što je najavljeno očekuje se da će tim biti kompletiran do početka priprema i da će novi trener Milanović od prvog dana imati sve igrače na raspolaganju. Jedno je sigurno - biće ovo jedna od najuzbudljivijih sezona u OFL Loznica u prethodnih nekoliko godina, a ekipu iz Paskovca očekujemo u samom vrhu tabele.


Paskovac 4 : 3 Mladost (L)
Sloga 2 : 2 Luk Kompenzatori
Mladost (B) 2 : 0 Jadar
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Luk Kompenzatori 12 9 3 0 30
2 Mladost (B) 12 8 1 3 25
3 Paskovac 12 8 1 3 25
4 Mladost (L) 12 4 2 6 14
5 Sloga 12 3 5 4 14
6 Jadar 12 1 3 8 6
7 Granit 12 1 1 10 4