XS
SM
MD
LG

Promene u PVK Bečej, vratio se Nikola Krstonošić

Bečejci spremno dočekuju nastavak prvoligaškog B karavana - foto: V.Jankov

Mada Bečejci nisu najavljivali da ih zimski prelazni rok posebno interesuje, ipak su se desile promene. Iskusni Vladimir Korovljev je napustio matični klub i preselio se u kikindski ŽAK, čiju je kapicu već nosio, a mladi Subotičanin Luka Ivković se od završetka prve polusezone nije javljao i više se ne računa na njega. To znači da će momci sa Tise u nastavku biti brojčano slabiji.

- Vratio nam se Nikola Krstonošić iz Valisa i mislim da smo sa njim jači. Radili smo minula dva meseca koliko su epideiološki uslovi dozvoljavali. Realno gledano, u prva tri kola ne bi trebali da imamo rezultatskih problema. Naravno, prva utakmica posle duže pauze je uvek neizvesna, ali uz određenu dozu opreza mislim da ćemo savladati Sinuidunim u Beogradu. Da ništa ne prepuštamo slučaju, pokazuje činjenica da ćemo u četvrtak uveče, dva puta u petak i u subotu pre podne sparingovati sa ukrajinskim Dinamom iz Kijeva, koji će biti četiri dana u Bečeju. Posle dočekujemo šabačku Savu, a onda nam sledi okršaj sa Banjaučanima. Prva prava prepreka nam je TENT iz Obrenovca, sa kojima igramo 20. marta. Do tada ima dosta vremena da se podigne nivo forme. Ustvari, mi smo akcenat u nastavku prvenstvene trke stavili na dva rivala. Pomenuti TENT je prvi, a lider Mladost iz Pančeva drugi. U oba slučaja smo domaćini i ako bismo pobedili, verujem da bismo se na kraju našli među prve dve ekipe, što omogućava baraž za popunu Prve A lige, razmišljanje je trenera Bečejaca Gorana Krstonošića.

Zimski period je poznat po iskakanju pojedinaca iz trenažnog procesa. Sada je par dana van bazena Bogdan Jarić, ali se očekuje da se brzo vrati i priključi ostalima.


10 .kolo Prva B liga
Goč : TENT
Banja Luka : Vračar
Sava : Mladost
Singidunum : Bečej
Dorćol : ŽAK
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mladost 9 9 0 0 27
2 TENT 9 7 1 1 22
3 Dorćol 9 6 1 2 19
4 Bečej 9 6 1 2 19
5 Singidunum 9 4 1 4 13
6 ŽAK 9 3 1 5 10
7 Sava 9 3 1 5 10
8 Vračar 9 3 0 6 9
9 Banja Luka 9 1 0 8 3
10 Goč 9 0 0 9 0