XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 24. kola

Tim za 24. kolo

Pred nama je novo kolo u Premijer ligi, 24. po redu. Biće zanimljivo a naravno za igrače Fantazija je uvijek tako.

MOJA EKIPA

Ja sam u prošlom kolu imao 58 bodova te sam nazadovao nekih 64 hiljade mjesta. Nije loše s obzirom da sam lično mislio da ću pasti mnogo više. I ovako sam među 325 hiljada što je odlično s obzirom da je 15 kola do kraja i da imam prostora za napredak.

U ovom kolu idem sa 3-5-2 formacijom. Imao sam dvije besplatne izmjene i uradio sam ih. Izbacio Vilsona i Součeka a ubacio Antonija i Sona. Znamo svi šta je Souček ali vezni red mi je sad prejak a Antonio je zvijer u napadu. Pošto imam Fabijanskog i Kresvela, nisam mogao i Součeka i Antonija. Inače, Faba čuvam za kola kad Siti ne bude igrao.

Idem opet sa duplom odbranom Sitija. Jeste da imaju Totenhem i Everton ali jedan CS da uzmu, meni je dobro opet. Diaz je spreman što je najbitnije. Mi isto ima duplo kolo i to Palas i Fulam. Realan bar jedan CS. Od Kresvela protiv Šefilda očekujem isto tako da bi odbrana mogla biti top.

Vezni red zvuči vrhunski. Sterling, Bruno, Medison, Son i Griliš. Teško može bolje od toga. Ne očekujem eksploziju ni Sona ni Brune ali šta god da urade, neću biti u gubitku radi toga. Od Sterlinga očekujem dosta mada me strah rotacije. Bojim se da će ga ćelavi odmarati jedno kolo ali prosto nemam bolje opcije za kapitena. Mada, igraju dva teška meča pa će možda i igrati. Vidjećemo šta mogu Griliš i Medison mada od Medisona ne mogu baš čudo očekivati jer ide na Liverpul.

Bamford i Antonio mi čine napad. Bamford mođe dati Arsenalu jer ne treba biti genijalac da da gol Arsenalu dok Antonio ima Šefild. E sad, jeste upitan ali malo se kockam tu a i Dalas mi je prva rezerva.

IZBOR KAPITENA

S obzirom na duplo kolo, Sterling se nekako nameće kao kapiten ali je tu strah i rotacije jer bi sa ova dva meča, imao četiri meča u deset dana. Opet, prednost je što su teški mečevi u pitanju pa ga teško mođe rotirati toliko.

Pored Sterlinga, opcija je svakako Bruno. Gostuju Vest Bromu mada ja kažem ne očekujem eksploziju od njega u smislu 15 bodova ali očekujem da uradi nešto. A vrlo moguće da će ga najviše ljudi imati za kapitena pa se i tako mođete osigurati.

Ja razmišljam o ludosti u vidu Bena Mija samo za to treba imati hrabrosti i kohones do poda. Vidjećemo da li će tako sa mnom biti.

BITNE NAPOMENE

-Kalvert-Luin ne igra u ovom kolu a i Pekford vjerovatno odmara.

-Diaz je spreman mada igrač ne mora biti povrijeđen da bi vas Pep levatio.

-Verner je asistirao u prošlom kolu, Čelsi ima dobar raspored pa ko voli rizik, mođe probati mada ja nemam nerava za njega.

-Van Bisaka je postao dobar u ofanzivi pa možda nije loše probati sa njim. Šo jeste bolji u ofanzivi ali tu je Telješ problem dok nema alternative za Van Bisaku.

To je to za ovo kolo. Srećno svima.